INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUNDESLIGA

Omul cu norocul! A intrat pe teren la 0-1, în minutul 86! Maxim, gol decisiv în victoria echipei sale cu Augsburg + toate rezultatele zilei în Bundesliga

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 18:33

Alexandru Maxim a început partida lui Mainz cu Augsburg pe banca de rezerve. Și așa o și putea termina, dacă antrenorul nu avea inspirația să-l introducă în minutul 86.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 82, așa că Sandro Schwarz a fost nevoit să forțeze. A scos un închizător, pe Baku, și l-a trimis în teren pe român.

În doar un minut, Mainz a egalat. Nigerianul Ujah a punctat după o bâlbâială în defensiva lui Augsburg. În minutul 90+3, românul a ieșit la rampă.

A stat pe respingere și a profitat din plin. A primit mingea și a tras excelent la colțul lung aducând al doilea succes al echipei sale în 3 etape. Mainz adună 7 puncte și e la egalitate cu Dortmund, Wolfsburg și Hertha.

Toate rezultatele bundesliga:

Bayern Munchen - Leverkusen 3-1
Dusseldorf - Hoffenheim 2-1
Mainz - Augsburg 2-1
RB Leipzig - Hannover 3-2
Wolfsburg - Hertha 2-2
Monchengladbach - Schalke, de la 19:30

clasament bundesliga

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
vicol_vali
vicol_vali  •  16 Septembrie 2018, 01:20

Bravo lui că a rezistat şi a rămas în Germania, cu toate criticile care au început de la noi. Asta e, dacă nu ai jucat la FCSB...

sbon
sbon  •  15 Septembrie 2018, 19:24

Mai usor cu anunturi de genu ca fac cu inima toti 'jurnalistii' care l-au gasit pe el vina principala ca n-am fost in stare sa batem Muntenegru la noi acasa fara 5 titulari, ajutati de arbitru, cu om in plus, si toti fanii geniilor fotbalistice gen Stanciu care a dat genialul gol din penalty si Chipciu care a obtinut acel penalty gratuit, valori nu gluma.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează