INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Opinie vehementă din Ucraina: „Cum îl va privi în ochi Lucescu pe Ahmetov?”

Lucescu și Ahmetov au scris istorie la Șahtior
Lucescu și Ahmetov au scris istorie la Șahtior

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 17:45 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 18:18

Mircea Lucescu (74 de ani) a transmis un comunicat, publicat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, prin care anunță că renunță la colaborarea cu Dinamo Kiev.

Alexander Denisov, directorul canalelor Sport 1, 2 și 3 din Ucraina, crede că Mircea Lucescu s-a pripit în momentul în care a acceptat inițial oferta celor de la Dinamo Kiev. Omul de televiziune crede că relația lui „Il Luce” cu Rinat Ahmetov, patronul lui Șahtior, s-a deteriorat iremediabil. 

„Cum îl va privi Lucescu pe Ahmetov în ochi?”

„Am vorbit astăzi cu Rinat Ahmetov. Șeful lui Șahtior nu a vrut să comenteze acum despre subiectul Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, dar am căzut de acord ca la finalul sezonului european vor înregistra un interviu de amploare în care își va spune opinia. Nu știu ce are de gând să spună, dar din punctul meu de vedere, cel mai important lucru în toată povestea nu e partea sportivă, ci partea umană. 

Îmi amintesc bine când Mircea Lucescu a suferit un accident rutier în București, iar Ahmetov a zburat urgent în România pentru a fi alături de el. Îmi amintesc din nou când Lucescu a avut probleme medicale, iar patronul lui Șahtior i-a oferit un tratament complet, s-a ocupat să aibă tot ce e mai bun. Să nu mai menționez că l-a sprijinit pe antrenor în toate momentele, chiar și cele mai dificile, cum ar fi cel din 2008, când fanii lui Șahtior îl voiau plecat. 

Sunt curios cum se va putea uita Mircea Lucescu în ochii lui Ahmetov după toate astea”, a scris Denisov pe Instagram.

VIDEO Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu: 

Ultrașii lui Dinamo Kiev, reacție imediată după anunțul plecării lui Mircea Lucescu

Răzvan Raț, șocat de decizia lui Mircea Lucescu de a pleca de la Dinamo Kiev: „E, pe naiba!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  27 Iulie 2020, 22:48

Este chestie de educatie !! Lucescu nu mai reprezinta nimic pentru Ahmetov !! Miliardarul ucranian l-a “citit” pe Lucescu si nu-i mai da importanta, cu atat mai mult cu cat a vazut ca isi poate face echipa mare, care sa domine in Ucraina, si fara Lucescu !!

godot
godot  •  27 Iulie 2020, 21:48

Sângele...

367678170245994
Gabriel Miulescu  •  27 Iulie 2020, 19:53

Lucescu s-a facut de ras, jenant! Dar el nu-si da seama, a inventat metode de antrenament, e cel mai mare antrenor.....cand echipa lui pierde, altii sunt de vina, el e perfectiunea intruchipata!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează