INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ORLANDO CITY - NEW YORK CITY 2-2

ORLANDO CITY - NEW YORK CITY 2-2 // VIDEO+FOTO Alexandru Mitriță, debut ideal în MLS! Pasă SUPERBĂ de gol și evoluție entuziasmantă!

Alex Mitriță +9   FOTO
Alex Mitriță

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 23:33

Cu Alexandru Mitriță (23 de ani) integralist, New York City a remizat pe terenul lui Orlando City, scor 2-2, deși echipa românului a condus cu 2-0.

Mitriță a făcut o partidă excelentă la debutul în MLS! Fostul jucător al lui CS U Craiova a oferit o pasă de gol și a fost extrem de activ pe toată durata meciului.

Cum a jucat Mitriță la debutul pentru New York City FC

Titular la primul meci oficial al lui New York City din acest campionat, Alexandru Mitriță a lăsat o impresie solidă încă din primele minute ale partidei.

  • Minutul 12: A orchestrat faza în urma căreia New York City a deschis scorul. A trimis o diagonală inspirată, iar de acolo s-a născut atacul care a precedat golul lui Ofori din minutul 13.
  • Minutul 18: Mitriță a apărut la finalizare la o fază periculoasă, dar șutul său cu piciorul drept s-a dus mult peste poartă.
  • Minutul 23: A fost faultat și a obținut o lovitură liberă prețioasă pentru echipa sa, nefrutcitifată însă de colegi.
  • Minutul 29: New York City a dominat cu autoritate prima repriză, iar Mitriță a continuat să fie printre cei mai periculoși jucători ai lui New York City. Explozia românului, pornit în viteză spre poarta adversă, a fost blocată cu greu de fundașii lui Orlando City.
  • Minutul 40: Mitriță a fost din nou periculos. A driblat mai mulți fundași, a pătruns insistent spre careu, însă șutul său cu stângul s-a dus pe lângă poartă.
  • Minutul 42: Românul pare să beneficieze de mult credit din partea antrenorului și a colegilor. Mitriță e căutat frecvent cu pase și tot el e cel care execută cornerele. Centrarea lui perfectă a fost reluată de Chanot puțin peste poartă.
  • Minutul 45+1: Recitalul lui Mitriță a generat până la urmă cel de-al doilea gol al meciului. Românul a inventat o pasă de mare finețe, cu exteriorul, iar Ring a înscris și a majorat avantajul lui New York City.
  • Minutul 64: Incursiunea bună a lui Mitriță s-a soldat cu un șut peste poartă din afara careului
    Minutul 70: Mitriță a inventat o nouă pasă genială, însă colegul său din ofensivă a irosit faza
    Minutul 73: Cornerul executat de Alexandru Mitriță a generat o ocazie mare a lui New York City
  • Minutul 90+4: Șutul lui Mitriță din unghi a fost respins în corner de portarul lui Orlando

Orlando City - New York City 2-2
Au marcat: C. Muller '59, Akindele '75 / Ofori '13, Ring '45+1

Meciul a fost liveTEXT AICI

Orlando City: Rowe - Smith, Miller, O'Neill, De John, Acosta - Johnson, Lljestan, Mendez - Akindele, Mueller
Rezerve:
Ranjitsingh, Ascues, Rosell, Higuita, Colman, Nani, Dwyer
Antrenor: Jason Kreis

New York City FC: Johnson - Tinnerholm, Callens, Chanot, Sweat - Ring, Ofori - Sands, Lewis, Mitriță - Moralez
Rezerve: Stuver, Ibeagha, Parks, Rocha, Castellanos, Medina, Tajouri-Shradi 
Antrenor: Domènec Torrent

Un moment rar întâlnit s-a petrecut în prima repriză: unul dintre arbitrii asistenți s-a accidentat și a trebuit să fie înlocuit

Următorul meci al lui New York City va avea loc duminică, 10 martie, pe teren propriu cu DC United.

Ce a fost înainte de meci

Suporterii celor două echipe au creat o atmosferă deosebită înainte de startul partidei. Fanii lui NY City pe arena din Orlando:

Așa arată arena pe care a jucat azi Alex Mitriță:

Fanii gazdelor de la Orlando au făcut atmosferă înainte de intrarea în stadion:

 
 

Mitriță a înscris două goluri în amicale

Transferat în această iarnă de la CS U Craiova contra sumei de 8 milioane de euro, Mitriță a reușit deja două goluri pentru New York City. Românul a punctat în amicalele cu Nashville SC, 2-0, și AIK Stockholm, 1-1. 

Vezi și: Sfaturi importante pentru Mitriță: ”Fotbalul să vorbească, nu cartea de vizită!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
892909994110655
Radulescu Horatiu  •  03 Martie 2019, 08:42

Mitriță a debutat fantastic și în NBA, și NHL.După constituția americană,Mitriță este cea mai mare realizare pentru America. Dacă Mitriță nu venea în America,economia SUA s-ar fi prăbușit.

raul4steaua
raul4steaua  •  03 Martie 2019, 08:32
Postat de comabi pe 03 Martie 2019, 07:36

Ati ajuns sa scrieti despre Mitrita si soccer :))). Este usor penibil, nu credeti? In afara de familia sa si fanii olteni, cui credeti ca ii mai pasa de Mitrita odata ajuns peste ocean? Gasiti alte subiecte, caci acesta este pe cale sa rasufle zgomotos.

Atunci du-te in alta parte, nu intra pe articole, eu de exemplu sunt fan MLS, chiar daca americanii sunt cu soccer, dar campionatul lor e cel putin de nivelul Mamaligii 1, macar acolo nu ma ia somnul

dakesis
dakesis  •  03 Martie 2019, 08:07
Postat de comabi pe 03 Martie 2019, 07:36

Ati ajuns sa scrieti despre Mitrita si soccer :))). Este usor penibil, nu credeti? In afara de familia sa si fanii olteni, cui credeti ca ii mai pasa de Mitrita odata ajuns peste ocean? Gasiti alte subiecte, caci acesta este pe cale sa rasufle zgomotos.

*** Nu va convine sa cititi despre mls, dar faceti urechea cat gardul cand auziti de Al Saaalam si Al Shaorma une joaca toate *** de la fcfcfc gazde. Nu fiti ipocriti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează