INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONTRACT

EXCLUSIV Surpriză totală! La ce club a ajuns Ovidiu Stîngă, după plecarea de la FCU Craiova

Ovidiu Stîngă, în perioada petrecută la FCU Craiova
Ovidiu Stîngă, în perioada petrecută la FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 21:03 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 10:16

Ovidiu Stîngă (48 de ani), fostul antrenor al lui FCU Craiova, și-a găsit un contract inedit. Începând din septembrie, acesta lucrează în Qatar, la grupele de juniori ale celor de la Al Sadd.

Sunt în Qatar acum. Sunt la Al Sadd, la nivel de copii și juniori, la grupele U15-U19. Ajut antrenorii pe teren și pe partea tactică. Fac ce îmi place, fotbal, e o experiență interesantă.

Lucrez împreună cu un româno-belgian pe partea tehnico-tactică. El e la U8-U14, iar eu la U15-U19. Lucrurile se mișcă bine aici și e mult respect pentru fotbal”, a declarat Ovidiu Stângă miercuri, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Ovidiu Stângă lucrează la clubul antrenat de Xavi

Prima echipă a lui Al Sadd e antrenată de nimeni altul decât Xavi Hernandez, tehnicianul curtat intens de Barcelona în ultima perioadă, după despărțirea de Koeman. 

Nu e prima oară când Ovidiu Stîngă are o experiență în sectorul juvenil. De-a lungul carierei, acesta a antrenat la juniorii lui PSV Eindhoven, la România U18, România U19, CS Universitatea Craiova, echipa feminină a lui PSV Eindhoven și FCU Craiova 1948.

Ovidiu Stîngă, scurtă experiență la FCU Craiova

La finalul anului trecut, Ovidiu Stîngă renunța la aventura de la echipa feminină a lui PSV Eindhoven, unde a stat timp de cinci ani, fiind alegerea surprinzătoare a lui Adrian Mititelu pentru atacarea promovării pe prima scenă. Venit într-un moment în care FCU Craiova era pe primul loc, fostul mijlocaș al Științei n-a avut experiența pe care și-o dorea pe banca echipei de suflet: a câștigat un singur punct din trei partide, a devenit ținta ultrașilor din Peluza Sud '97, sfârșind prin a fi înlocuit cu Eugen Trică.

„Este cea mai proastă perioadă a mea ca participant în fotbal. Am avut rezultate și evoluții care nu m-au ajutat cât mi-aș fi dorit eu și fiecare susținător al echipei FC U. Regret puțin, nu în totalitate. Am făcut niște greșeli mici, dar care m-au costat”, a afirmat Ovidiu Stângă la acel moment, la GSP Live.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Prima reacție a lui Stoican, după ce a fost dat afară de la FCU Craiova pentru insubordonare: „Îi mulțumesc lui Mititelu”

„Patronul a considerat că e loc și de mai bine” » Noi reacții din club, după îndepărtarea lui Stoican

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează