STRANIERI  ·  ITALIA

Palermo, formația lui George Pușcaș, a fost retrogradată în Serie C! Locul de baraj pentru Serie A îi va fi luat de Perugia, clubul lui Vlad Dragomir

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 17:31

Palermo, formația internaționalui român George Pușcaș (23 de ani), a fost retrogradată în Serie C din cauza problemelor financiare.

Curtea Federală Națională din Italia a decis astăzi ca Palermo să fie declasată până pe ultimul loc din Serie B și să înceapă următorul sezon din al treilea eșalon. De vină sunt neregulile contabile ale patronului Maurizio Zamparini (77 de ani).

Formația lui George Pușcaș terminase sezonului regulat pe locul 3 în Serie B și era calificată în semifinalele play-off-ului pentru promovare. Locul îi va fi luat de Perugia. Formația la care evoluează mijlocașul român Vlad Dragomir (20 de ani) terminase pe locul 9.

De această decizie vor profita și Venezia, care scapă de retrogradare, și Foggia, care din retrogradată directă se transformă într-o participată la meciul de baraj.

9 goluria marcat George Pușcaș pentru Palermo în sezonul regulat

Zamparini e vinovat

Maurizio Zamparini, controversatul om de afaceri care a fost în spatele lui Palermo în ultimii ani, încerca de mult timp să găsească soluții pentru salvarea financiară a clubului. La finalul anului 2018 anunța o înțelegere cu un consorțiu englez, care ar fi „dus echipa spre cupele europene”. Totul a căzut.

Procurorii italieni l-au acuzat pe Zamparini de nereguli contabile. Omul care i-a girat acțiunile, contabilul Anastasio Morosi, a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Vezi și: 

Antrenorul lui Florin Andone a fost demis! Cine ar putea fi noul antrenor al lui Brighton

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (5)
torque07  •  14 Mai 2019, 09:22

Nu mi se pare normal ca din cauza unor nereguli financiare personale ale lui Zamparini sa fie penalizata intreaga echipa, jucatorii, preparatorii si cel mai trist suporterii. Au cea mai mare galerie din serie B. Ar trebui pus la plata el si bagat in puscarie pana crapa ca nu mai are mult oricum.

univ_craiova1  •  13 Mai 2019, 23:51

În liga 1 dacă ar aplica legea nu ar mai exista nicio echipa veche!!! Ca sa nu mai zic de titluri furate cupe și bani din Europa!!!

Mircea Gabriel  •  13 Mai 2019, 23:27

Palermo ar fi trebuit sa fie retrogradata pentru meciurile trucate. Pentru jocurile doesebit de dubioase pe care le-a facut in acest campionat. Doar o echipa care nu si-a dorit a ajuns in situatia lor.

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1