INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Ladislau Boloni, atacat dur în Grecia: „Panathinaikos s-a întors în paleoliticul fotbalului”

Ladislau Boloni, antrenor Panathinaikos +15   FOTO
Ladislau Boloni, antrenor Panathinaikos

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2021 16:07 / Actualizat luni, 01 martie 2021 16:13

Perioada mai puțin fastă prin care trece Ladislau Boloni (67 de ani) cu Panathinaikos (1-1 duminică în derby cu AEK) i-a adus critici în presa greacă.

„E clar că echipa a revenit la un stil de paleolitic. După ce în ianuarie, Dumnezeul fotbalului a fost generos cu Bölöni prin rezultate și cu adversari accesibili, s-a întors roata norocului. Românul s-a declarat nemulțumit de cum s-a primit golul, dar nu a suflat o vorbă că PAO nu a avut o jumătate de ocazie. A transformat atacanții în mijlocași, mijlocașii în fundași, iar pe apărători în prizonieri în propriul careu, de parcă ar înfrunta o combinată Bayern - City”, l-a acuzat un editorialist elen.

Ladislau Boloni, perioadă delicată la Panathinaikos

Panathinaikos nu a mai câștigat de trei meciuri. A făcut egal cu AEK Atena (1-1) și a pierdut cu Panetolikos (0-1) în ultimele două meciuri din campionat, iar în Cupă, în manșa tur a sferturilor de finală, a fost învinsă de Giannina, scor 1-2.

„Verzii” ocupă locul 5 în campionatul elen, cu 42 de puncte obținute în 24 de meciuri, 16 sub liderul Olympiakos, care are și un meci în minus.

VIDEO. Ladislau Boloni: „Sper să mă întorc în România, am avut deja două discuții!”

Citește mai multe știri despre stranieri: 

VIDEO Nicolae Stanciu, „dublă” pentru Slavia Praga! Execuție magistrală din lovitură liberă

Hiperbolă sau realitate?! Presa din Scoția șochează: aproape 30 de milioane de euro pentru Ianis Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
rumunek
rumunek  •  01 Martie 2021, 17:57

Păi nu dai și dumneata o ciorbă de pește la ziariști, domnu’ Loți. Că la Salonic așa erau obișnuiți, se făcuse cărare până acolo pin 2018-19. Pandemie pandemie, dar nici chiar așa.

vali.gazzaev
vali.gazzaev  •  01 Martie 2021, 17:28

*un

vali.gazzaev
vali.gazzaev  •  01 Martie 2021, 17:27
Postat de Gelu Viorel pe 01 Martie 2021, 17:23

articol tendentios ,a pus ulitimele 3 meciuri,ca e singura echipa care a batuto pe Olympiakos,acum recent ,nu conteaza ,ca era la retrogradare cand a venit Boloni, nu conteaza,ca de trei ani nu s-a calificat in play-off ,nu conteaza ,conteaza ca a facut un punct in ultumele doua meciuri din campionat ,!

Absolut corect. Pana sa reuseasca boloni s-o invinga pe olympiakos, acest lucru era de neconceput in grecia. Oly domina competitia foarte autoritar si cu o mana de fier. Panathinaikos nu poate deveni peste noapte o forta din nou. Boloni a avut realizari, a facut si o minune in derby, dar e greu sa faci din clubul ala ce a fost de pe o zi pe alta. Individul care l-a criticat e o tâmpit, asa cum sunt si la noi o gramada in media.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează