INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

PAOK face zid în jurul lui Lucescu: ”In Răzvan We Trust”

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2018 12:19

Răzvan Lucescu a fost atacat violent la finalul victoriei cu Larisa, scor 2-1. Ofițerul de presă al alb-negrilor l-a susținut pe antrenor.

După o nouă victorie (2-1 cu Larisa), a 12-a în acest campionat, PAOK având acum opt puncte înaintea lui Olympiakos, Răzvan Lucescu a fost criticat violent de proprietarul Larisei. "Lucescu a depășit orice limită. A pus presiune pe «central» și s-a plâns tot timpul. E un ștrumf", a declarat Alexis Kougias.

Oficialii clubului din Salonic îl apără pe antrenor. Au anunțat imediat că îl dau în judecată pe Kougias. Iar ofițerul de presă al alb-negrilor, Kyriakos Kyriakos, a postat un mesaj pe Instagram, lângă o poză cu Lucescu: "Ai învățat să nu cazi în scandalurile pe care ei vor să le creeze". Și un hashtag "In Răzvan We Trust".

Replică la motto-ul american: "In God We Trust". Credem în Dumnezeu. 

Prijovici, cel mai performant atacant din istoria lui PAOK

Transferat în ianuarie 2017 de la Legia, pentru numai 1,9 milioane de euro, sârbul Aleksandar Prijovici a devenit în doi ani cel mai prolific jucător al lui PAOK. Atacantul în vârstă de 28 de ani a atins cel mai repede bariera celor 50 de goluri în alb-negru, având nevoie de 83 de meciuri în toate competițiile. A depășit cu mult vechiul record: Kostas Frantzeskos a marcat 50 de goluri în 99 de partide în perioada 1996-2000. 

Vezi și: 

Tot mai aproape de transfer! Fanii Spartei Praga îi cer lui Stanciu să plece de la echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează