INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

PAOK, formația lui Răzvan Lucescu, "ajutată" de un fost dinamovist în cursa spre titlu » Situație ideală în clasament

FOTO: Facebook @PAOK Salonic
FOTO: Facebook @PAOK Salonic

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 10:21

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a avut o etapă perfectă. Atromitos, principala urmăritoare din acest moment, a pierdut în fața lui Olympiakos, scor 1-2.

Înfruntarea de pe Peristeri a oferit de toate. Gazdele au intrat cu avantaj la pauză, datorită golului marcat de Efthymios Koulouris în minutul 43.

Ostilitățile s-au schimbat radical după pauză. Olympiakos a năvăluit pur și simplu spre parta gazdelor și a reușit egalarea în minutul 49, prin Mady Camara.

Fostul dinamovist Azer Busuladzic, acum la Atromitos, a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben în minutul 57. Formația din Capitală a rezistat până în al treilea minut de prelungire, când sârbul Jagos Vukovic a marcat după o acțiune prelungită de atac.

PAOK Salonic este lider neînvins în Grecia după 11 etape, cu 29 de puncte. Pe locul 2 este Atromitos, la 5 puncte în spate, urmată de Olympiakos, cu 24 de puncte. Campioana en-titre AEK Atena este doar pe 7, cu 17 puncte.

Vezi și: Boloni urcă pe locul 2 în Belgia » Antwerp, rezultat mare în fața unei formații cu lot de 3 ori mai valoros

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
baruch
baruch  •  26 Noiembrie 2018, 15:21
Postat de adrian_riga pe 26 Noiembrie 2018, 10:56

doar in mintea unui ziarist gsp e bine pt paok faptul ca olympiakos a castigat la atromitos.

:)

mosvasile
mosvasile  •  26 Noiembrie 2018, 13:42

Iar titlul tot Olimpiakos il va castiga!

adrian_riga
adrian_riga  •  26 Noiembrie 2018, 10:56

doar in mintea unui ziarist gsp e bine pt paok faptul ca olympiakos a castigat la atromitos.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează