INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

PAOK // Mutarea ANULUI pentru Răzvan Lucescu! E dorit la un club de Champions League! Transferul se va face la vară

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2019 10:59

Răzvan Lucescu se simte prea bine la PAOK Salonic ca să plece la sfârșitul sezonului. Mai ales dacă va aduce la Salonic primul titlu după 34 de ani. Așa cred jurnaliștii greci apropiați de alb-negri.

Dar antrenorul în vârstă de 50 de ani nu duce lipsă de oferte. Una dintre ele ar veni din Ucraina, chiar de la cea mai importantă echipă din cariera lui Mircea Lucescu. Șahtior Donețk.

Impresarul ucrainean Viaceslav Zahovilo a declarat pentru site-ul sportanalytic.com că "Răzvan este candidatul ideal pentru Șahtior". La vară, portughezul Paulo Fonseca ar părăsi clubul "minerilor" și ar putea fi înlocuit cu Luce jr.

"Am văzut cum a jucat Șahtior cu Frankfurt. Totul ne indică faptul că Fonseca va pleca la sfârșitul sezonului. Și atunci, ținta principală ar trebui să fie fiul lui Lucescu".

Portocaliii, locul 1 în Ucraina, cu șapte puncte avans față de Dinamo Kiev, au fost eliminați din "16-imile" Europa League, după 2-2 și 1-4 cu Frankfurt. Iar patronul Rinat Ahmetov, foarte apropiat de Mircea Lucescu, ar vrea să readucă echipa sa în elita continentală.

12 ania antrenat Mircea Lucescu la Șahtior, între 2004 și 2016

22 de trofeea cucerit Lucescu la "mineri", inclusiv Cupa UEFA (2009)

CITEȘTE ȘI:

PAOK - ARIS 1-1 // Răzvan Lucescu iese la atac după ce PAOK a fost dezavantajată de arbitri: „Vreau să văd un singur meci în care am câștigat după o eroare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  26 Februarie 2019, 14:21
Postat de adriann_ pe 26 Februarie 2019, 13:09

Corecta observatia, nu am nimic cu Jumatate dar titlul asta e... Ca sa nu mai vorbim ca trebuie sa fii absolut *** sa pleci din Grecia in Ucraina, chiar daca banii or fi ceva mai multi.

Grecia este o tara mult mai frumoasa decat Ucraina, dar campionatul Ucrainei este mai tare decat campionatul Greciei...Șahtior bate orice echipa din Grecia fara probleme...plus ca joaca an de an in UCL si aproape mereu trec de faza grupelor...

spanciockfcsb2018
spanciockfcsb2018  •  26 Februarie 2019, 14:12

forza Olympiakos! PRA and Gate 7 brothers for life.

adriann_
adriann_  •  26 Februarie 2019, 13:09
Postat de Nicolae Grecu pe 26 Februarie 2019, 12:34

Ar putea fi adevarat. Lucescu la o echipa de Champions League. PAOK Salonic

Corecta observatia, nu am nimic cu Jumatate dar titlul asta e... Ca sa nu mai vorbim ca trebuie sa fii absolut *** sa pleci din Grecia in Ucraina, chiar daca banii or fi ceva mai multi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează