INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - LAMIA 3-0

PAOK poate bifa o performanță ISTORICĂ! Răzvan Lucescu nu uită: „Ei nu vor să fim campioni”

Răzvan Lucescu readuce titlul la Saonic după o dominație categorică a lui Olympiakos
Răzvan Lucescu readuce titlul la Saonic după o dominație categorică a lui Olympiakos

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2019 10:01

PAOK a câștigat din nou. A 24-a victorie în Super Ligă. Încă una în ultimele trei etape și, cu șapte puncte înaintea lui Olympiakos, e campioană, pentru prima oară campioana Greciei după 34 de ani.

„Astăzi ar fi trebuit să fim campioni”

Răzvan Lucescu simte cea mai mare performanță a carierei lui apropiindu-se, fanii i-au scandat numele în „templul” Salonicului, dar tot nu poate uita ce s-a întâmplat anul trecut. Scandalul care i-a furat titlul în 2018 și din cauza căruia a început acest sezon cu o penalizare de două puncte.

„Astăzi, ar fi trebuit să fim campioni cu punctele câștigate. Al doilea an la rând, nu putem sărbători, nu suntem campioni încă, pentru că ei nu ne vor campioni”, a atacat antrenorul la conferință.

”Ceea ce s-a petrecut va rămâne întotdeauna în sufletele noastre. Pentru că, așa cum am spus-o în repetate rânduri, puține echipe cuceresc un trofeu pe teren și, la sfârșit, constată că nu au cucerit nimic. Însă acea poveste a fost încă un trăgaci pentru noi”.

„Nu ne mai poate dezechilibra nimeni”

Lucescu nu mai are răbdare: „Vrem să ne atingem ținta cât mai repede. Etapa viitoare, la Larisa. Avem lotul potrivit, mentalitatea corectă și nu cred că ne mai poate dezechilibra cineva acum. Toți știm că suntem în fața unui moment istoric”. 

Cea mai performantă echipă din istoria Greciei?

PAOK 2018-2019 poate reuși cea mai mare performanță din fotbalul elen. Dacă va rămâne neînvinsă, va fi a doua echipă din istoria Greciei care cucerește titlul într-un sezon fără înfrângere.

Dar va fi mai bună decât Panathinaikos 1963-1964, care a avut 24 de victorii și șase egaluri. PAOK are deja 24 de succese și trei remize. Încă o victorie și va fi prima all-time. Și e antrenată de Răzvan Lucescu. 

„Când mi-am auzit numele strigat de fani, a fost un moment special pentru mine și pentru colegii mei. Suntem o echipă și pe bancă, muncim împreună pentru a le oferi jucătorilor tot ce avem mai bun” Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

„De acum, oricine vine la PAOK va avea în minte doar să învingă. Cel mai important este să crezi și să faci primul pas pentru a câștiga”
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

„PAOK a avansat deja la alt nivel. Nu e niciun secret că PAOK funcționează acum ca un club european mare”Makis Chavos, antrenor Lamia

I-a murit tatăl

Duminică seară, ucraineanul Evghen Șahov a fost cel mai bun jucător al lui PAOK. El a marcat golul de 2-0, care a liniștit atmosfera pe „Toumba”. „Închizătorul”, 28 de ani, nu s-a putut bucura de premiul MVP. În timpul meciului, tatăl său (fost fotbalist la Dnepr) murise. Și Evghen a aflat la sfârșit. 

„Să nu fie ca fetițele de grădiniță”

Deranjat de protestele adversarilor, care le reproșau gazdelor că la golul de 1-0 aveau un jucător întins pe jos, accidentat, brazilianul Léo Matos a reacționat furios la zona mixtă. „Să se poarte ca bărbații, nu ca niște fetițe care vin de la grădiniță și plâng”, a declarat fundașul dreapta al lui PAOK. 

VEZI ȘI:

VIDEO Reflexul de senzație al lui Ionuț Radu a dat startul revenirii! Genoa, egal nesperat pe terenul lui Napoli

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  08 Aprilie 2019, 15:04

Ciocu mic ( vorba lu*aia, fostă in parlament cu fată de *** anca constantinescu) că tu Răzvane o să pleci, PAOK rămâne si să nu aibă probleme cu ăia de care te iei mereu. Vom vedea, vă pot face multe probleme, sunteti la mâna multora.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kautz
kautz  •  08 Aprilie 2019, 14:25
Postat de bazinga pe 08 Aprilie 2019, 13:56

***Tot altii sunt de vina si el este etern persecutat!Degeaba,tot nu te numesti antrenor...

Serios? Toti natafletii care nu au facut NIMIC in viata lor sint "judecatori".Am "trimis" afara totul si acum ne zbatem in mocirla dar tot am ramas mindri. As dori sa sa aflu.ce ai facut tu in viata ta ? Rusine ,atita sti sa ne judecam pe altu(care face ceva).

bazinga
bazinga  •  08 Aprilie 2019, 13:56

***Tot altii sunt de vina si el este etern persecutat!Degeaba,tot nu te numesti antrenor...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează