INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Parma are planuri mari cu Valentin Mihăilă: „E o bestie! Italienii vor 40-50 de milioane de euro pe el”

Giovanni Becali, 68 de ani, consilierul firmei de impresariat care a intermediat transferul lui Valentin Mihăilă (20 de ani, extremă stânga) de la Craiova la Parma, a dezvăluit că italienii au planuri mari cu internaționalul U21.
Giovanni Becali, 68 de ani, consilierul firmei de impresariat care a intermediat transferul lui Valentin Mihăilă (20 de ani, extremă stânga) de la Craiova la Parma, a dezvăluit că italienii au planuri mari cu internaționalul U21.

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 11:34 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 12:09

Giovanni Becali, 68 de ani, consilierul firmei de impresariat care a intermediat transferul lui Valentin Mihăilă (20 de ani, extremă stânga) de la Craiova la Parma, a dezvăluit că italienii au planuri mari cu jucătorul român.

„Eu l-am prezentat unor scouteri de la Parma. L-au studiat la toate meciurile, inclusiv la tineret. Îmi spuneau că Mutu a plecat pe 24 de milioane de euro de la ei și că vor să-l dea mai scump pe Mihăilă, în jur de 40-50 de milioane. 

Directorul sportiv de acolo mi-a spus că e o bestie, cum fuge, cum se întinde, cum dă gol. La 20 de ani, e foarte matur. Craiova a luat 8,5 milioane de euro pe el și a păstrat 10% dintr-un viitor transfer”, a declarat Giovanni Becali la „Digi Sport Matinal”.

Se vor vinde și cei de la Steaua, dar a fost problema cu virusul. Iar scouterii nu au putut să vină în țară să vadă fotbaliștii
Giovanni Becali

Adrian Mutu, fabulos la Parma

Primul român care a evoluat pentru Parma a fost Adrian Mutu, transferat în 2002 pentru 9 milioane de euro. „Briliantul” a explodat în acel sezon, reușind cel mai bun sezon al său din Serie A: 18 goluri în 31 de partide, fiind al doilea golgeter al campionatului. 

A fost singurul sezon la Parma, ulterior fiind cumpărat cu 22,75 milioane de euro de Chelsea. Și Ianis Zicu a jucat pentru Parma, în 2004, când a fost împrumutat de Inter. A prins 11 meciuri în toate competițiile, însă nu a convins.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Imagine înfiorătoare! Picior rupt după un tackling în preliminariile Campionatului Mondial

Ole Gunnar Solskjaer, pe făraș la Manchester United! Antrenorul favorit să vină pe Old Trafford

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
elgabri
elgabri  •  11 Octombrie 2020, 16:12

Tot Gigi Becali e patron si la Parma ???

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  11 Octombrie 2020, 15:55

Nu peste mult timp va pleca la arabi turci ori scoțieni ... Mutu era un nume când a plecat

albalbastru72
albalbastru72  •  11 Octombrie 2020, 15:24
Postat de Titi Suru pe 11 Octombrie 2020, 15:11

da prazare .. asa cum o driblat si intrarea in cupele europene - din primul tur!!stai sa vezi cand a incepe sa lustruiasca banca ... '' bestia'' !!!HAHAHAHAHA!!!

Da am iesit din primul tur din pacate,voi cu cine sinteti in grupe?Crezi ca e vreo diferenta?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează