INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

REZUMAT VIDEO Parma, de neoprit! Cum s-au descurcat Man și Mihăilă în meciul care i-a adus și mai aproape de promovarea în Serie A

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 17:04 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 20:40

Parma s-a impus la limită, 2-1, în depasare cu Cittadella, într-un meci din etapa 24 din Serie B. Dennis Man a fost trimis titular de către antrenorul Fabio Pecchia, în timp de Valentin Mihăilă a intrat în repriza secundă, în minutul 72.

Partida din Veneto, disputată pe o vreme ploioasă, a început cum nu se poate mai bine pentru emilieni. 

Dennis Man, integralist în Cittadella - Parma 1-2. Valentin Mihăilă a intrat pe final

În minutul 8, spaniolul Adrian Bernabe (22 de ani), crescut de Barcelona și ulterior de Manchester City, a deschis scorul din afara careului cu un șut bine plasat. 

Cittadella nu a reușit să dea o replică, astfel că Parma a controlat jocul fără probleme, iar tabela s-a mai schimbat o dată, cu șapte minute înainte de pauză. Brazilianul Hernani a majorat avantajul cu un șut sigur, din vole, în flancul stâng, fază la care Benedyczak a oferit pasa de gol.

În prelungirile primei reprize, Cittadella a redus din diferență prin Stefano Negro după o fază fixă la care apărarea adversă a fost prinsă pe picior greșit.

Rezumat video Cittadella - Parma 1-2

7,3 a fost notaprimită de Dennis Man din partea Sofa Score pentru prestația din meciul Cittadella - Parma

Dennis Man a fost utilizat ca extremă dreapta în sistemul de joc 4-2-3-1 utilizat de „i crociati”, însă deseori jocul l-a surprins atât în centru, cât și în partea stângă. Internaționalul român a ratat o ocazie mare pe final, șutând peste poartă.

Parma, tot mai aproape de promovarea în Serie A

În repriza a doua, Parma nu a forțat foarte mult, pentru a nu risca să fie egalată, însă a reușit să-și creeze ocazii importante pe contraatac. În minutul 72, Valentin Mihăilă a fost introdus în locul polonezului Adrian Benedyczak.

Fostul jucător al Universității Craiova a ratat o ocazie importantă pe final, după un șut bine plasat, care a trecut nu mult pe lângă vinclul porții.

7 a fost notalui Valentin Mihăilă pentru evoluție, oferită de Sofa Score

După duelul cu „Sitadea”, Parma, lider în Serie B, se distanțează la 6 puncte de ocupanta locului 2, Cremonese. Primele două poziții promovează direct în primul eșalon al Italiei, în timp ce pozițiile 3-8 evoluează într-un play-off care stabilește cea de-a treia formație care accede în A.

3 goluri și un assista bifat Valentin Mihăilă în Serie B pentru Parma, în acest sezon

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Antrenorul Parmei știe de ce a „explodat” Mihăilă: „A găsit ce-i lipsea” » Ce pas trebuie să mai facă „tricolorul”
STRANIERI
Antrenorul Parmei știe de ce a „explodat” Mihăilă: „A găsit ce-i lipsea” » Ce pas trebuie să mai facă „tricolorul”
George Pușcaș schimbă antrenorul la Bari » Cu ce fost mare jucător italian ar putea colabora
ITALIA 2
George Pușcaș schimbă antrenorul la Bari » Cu ce fost mare jucător italian ar putea colabora

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează