INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA - GENOA 1-2

FOTO Parma lui Man și Mihăilă, șanse tot mai mici să se salveze! Cum s-au descurcat românii în eșecul cu Genoa

FOTO: Imago-Images +11   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 23:00 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 08:16

Parma, formația lui Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani), a fost învinsă pe teren propriu de Genoa, scor 1-2. Șansele să rămână în Serie A au scăzut considerabil.

Deciziile antrenorului Roberto D'Aversa sunt greu de explicat. Valentin Mihăilă, cel mai în formă fotbalist ofensiv al celor de la Parma, marcator în ultimele două meciuri oficiale, a fost ținut astăzi pe banca de rezerve. Managerul italian a folosit o formulă cu 3 în atac, formată din Karamoh, Pelle și Man.

Parma lui Man și Mihăilă, învinsă de Genoa

Dennis Man a fost cel mai activ fotbalist al gazdelor în prima repriză. A reluat periculos cu capul în minutul 8, iar în minutul 10 a irosit o șansă rarisimă, din situație de 1 vs 1 cu portarul Perin. Era faza care prevestea golul splendid marcat de Pelle, din „foarfecă”, în minutul 16. Genoa nu a putut riposta în prima parte.

+7 FOTO

Gianluca Scamacca, un atacant în vârstă de 22 de ani, a fost eroul partidei de pe Ennio Tardini. A fost introdus la pauză și a dat prima lovitură în minutul 50. Parma a forțat, a intrat pe teren și Mihăilă, în minutul 64, dar golul a venit de la același Scammaca, cu un șut bine plasat din afara careului.

VIDEO Rezumatul meciului Parma - Genoa 1-2

Parma, șanse tot mai mici să rămână în Serie A

Parma rămâne cu 19 puncte, penultima în Serie A. Are de recuperat 4 puncte față de Torino, prima de deasupra liniei, formație care are și două meciuri mai puțin disputate. Runda viitoare, pe 14 martie, Parma se deplasează pe terenul nou-promovatei Benevento, într-un meci cu adevărat capital.

Clasament Serie A:

Parma - Genoa 1-2

Parma - Genoa, echipele de start:

Parma: Sepe - Conti, Bani, Osorio, Pezzela - Kucka, Brugman, Kurtic - Karamoh, Pelle, Man, 
Rezerve: Colombi, Gagliolo, Grassi, Laurini, Zirkzee, Cyprien, Bruno Alves, Hernani, Mihăilă, Dierckx, Brunetta, Busi
Antrenor: Roberto D'Aversa

Genoa: Perin - Masiello, Radovanovic, Criscito - Zappacosta, Zajc, Badelj, Strootman, Czyborra - Shomurodov, Destro 
Antrenor: Davide Ballardini

Citește și alte știri despre fotbalul din Serie A:

Un fost internațional nu se entuziasmează în cazul lui Man și Mihăilă: „Dacă ei fac 20 de milioane, atunci Haaland valorează 70 de miliarde”

Ionuț Radu, descris de Gazzetta dello Sport înainte de primul meci ca titular la Inter: „Felina cu o inimă mare și cu un înger păzitor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
158180581397392
Bala Nicolae  •  20 Martie 2021, 15:31

Toata stima si respectu pt dom GIVANI BECALI care i-a umplut de bani pe patroni romani.Le-a bagat mortu-n casa la parmegini. In baza celor doi ramani divizia C SCRIE PE PARMA

lionforever
lionforever  •  20 Martie 2021, 09:52

Un antrenor care își sabotează echipa, nu se poate a după un meci magnific cu roma sa nu i-l bagi titular la următorul meci pe cel mai bun de pe teren.

brancusi
brancusi  •  20 Martie 2021, 09:20

Comentarii doar dupa simpatii si antipatii...ceea ce se vede din avion este ca Parma nu are antrenor,iar jucatorii din aparare si de la mijloc nu s-ar remarca nici macar in campionatul nostru.Cat despre ai nostri,veti vedea,Mihaila ajunge sigur la o echipa mai buna in vara,lucru valabil si pentru Man daca face 2-3 meciuri foarte bune.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează