INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Parma joacă tare la transferul lui Dennis Man » Suma minimă de la care pornesc negocierile

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 12:58 / Actualizat joi, 17 august 2023 14:27

Gazzetta di Parma scrie că evoluțiile bune ale lui Dennis Man (24 de ani) din presezon, în care a marcat două goluri, l-au convins pe antrenorul Pecchia să se bazeze pe el ca titular în campionatul viitor. Doar pentru cel puțin 10 milioane s-ar deschide negocieri cu echipele din Serie A care îl doresc pe mijlocașul român. 

Dennis Man are oferte din Serie A, dar Parma nu vrea să-i dea drumul în acest mercato. Nu-i interesată să-și cedeze unul dintre titularii care s-au mișcat foarte bine în jocurile amicale și s-a pregătit exemplar în vară. 

Una din echipele interesate de extrema română, Bologna, l-a prins pe radar și l-ar transfera cu banii obținuți din vânzarea lui Arnautovic și, cea iminentă, a lui Barrow. Gazzetta di Parma scrie însă că antrenorul Pecchia are nevoie de fostul FCSB-ist și clubul gialloblu se bazează pe român în sezonul ce începe în week-end.

Dennis Man ar putea juca în Serie A: „În ultima săptămână se vor hotărî”
TRANSFER
Dennis Man ar putea juca în Serie A: „În ultima săptămână se vor hotărî”

Bologna îl curtează din ianuarie 2022

„Precampionatul făcut de Man i-a convins până și pe cei sceptici că, după peste doi ani de acomodare, va veni și explozia internaționalului român. Bologna, club care s-a interesat de Man în fereastra hibernală de mercato din 2022, a sondat terenul în privința unui împrumut, însă Parma nu acceptă formula propusă și nici nu are motive să-l vândă pe cel care a reușit goluri în două meciuri consecutive, amicalul cu Elche și partida de Cupă cu Bari”, explică sursa citată. 

Bologna a pierdut deja doi jucători

Squadra rossoblu s-a despărțit deja de Marko Arnautovic, împrumutat la Inter cu obligație de cumpărare pentru 10 milioane de euro, și-l va ceda și pe Musa Barrow până la sfârșitul acestei luni, astfel că a rămas descoperită în compartimentul ofensiv. 

Tot Gazzetta di Parma susține că Bologna ar trebui să formuleze o propunere de minmum 10 milioane de euro pentru ca clubul gialloblu să se dispenseze de românul cumpărat cu 13 milioane de la FCSB în ianuarie 2021. 

12goluri și 5 pase decisive a reușit Dennis Man în 74 de partide disputate pentru Parma în toate competițiile. În sezonul trecut a avut 6 goluri și 2 assisturi în 32 de partide

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Christoph Daum, din nou în stare critică » Operat a doua oară de cancer: „Lucrurile s-au înrăutățit în ultima vreme”

Fanii îl alintă „Erling Mamut” » Atacantul pus pe liber de FCSB nu se mai oprește din marcat la noua echipă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
observator_federal
observator_federal  •  17 August 2023, 15:56

Săptămâna viitoare tânărul fotbalist Dennis Man împlinește 25 de ani, devine un fotbalist cu suficientă experiență - cum ai da-o, tot foarte atractiv rămâne... Pentru Parma rămâne "piatra din casă", jucătorul de care nu va scăpa decât în pierdere... Bravo Gigi!

troll_csA_de_LaCluj
troll_csA_de_LaCluj  •  17 August 2023, 14:39

Bologna nu cred că a plătit în ultimii 10 ani sumă de transfer de 10 milioane pentru un jucător.Bologna e un fel de fc botoșani la noi.Aduc jucători gratis sau foarte ieftini ca să-i vândă la echipele cu mulți bani din serie A.Nu vreau să scriu că sunteți niște mincinoși,dar....

carol_k
carol_k  •  17 August 2023, 14:30

Cand sa zicem si noi ca am scapat de subiectul asta ne trezim ca-l transferati si de la Parma. Un zero barat, sunt alti jucatori romani care merita sa fie bagati in seama, pe munca lor, nu li se va intampla asta pentru ca Denis al lui nea Gigi are abonament pe viata la prima pagina. Repet, un fotbalist oarecare transferat "la smechereala", le-a intors Giovani portofelul ca sa-i faca ambitia lui Gigel din Voluntari. Ce facem acum? Ne prefacem ca n-am inteles golania si insistam pe subiect?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează