INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA - ROMA 2-0

Notele primite de Mihăilă și Man, după meciul fulminant cu Roma: „Unul SuperMAN, altul devastator!”

Valentin Mihăilă (21 de ani) a marcat din nou pentru Parma, tot din pasa lui Dennis Man (22 de ani). De data asta, formația lor a obținut și victoria, 2-0 cu AS Roma. +12   FOTO
Valentin Mihăilă (21 de ani) a marcat din nou pentru Parma, tot din pasa lui Dennis Man (22 de ani). De data asta, formația lor a obținut și victoria, 2-0 cu AS Roma.

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 18:01 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 19:15

Valentin Mihăilă (21 de ani) a marcat din nou pentru Parma, din pasa lui Dennis Man (22 de ani). De data asta, formația lor a obținut și victoria, 2-0 cu AS Roma, prima după 18 meciuri!

Mihăilă și Man au fost protagoniștii primei victorii obținute de Parma după 18 meciuri. Publicațiile din Italia s-au entuziasmat și au vorbit la superlativ despre cei doi. ParmaLive, site-ul apropiat de gruparea lui D'Aversa, le-a oferit note foarte mari. Fostul oltean a luat 8, iar Man 7,5. Doar Gaston Brugman a concurat cu ei, primind un 8. Închizătorul din Uruguay a controlat mijlocul terenului.

Valentin Mihăilă - nota 8 

„Se vede că vorbește aceeași limbă cu Dennis Man. S-a distanțat cu furie de Mancini și Bruno Peres, fază după fază. A avut sângele rece în fața lui Paul Lopez, marcând golul ed 1-0. A fost implicat și în faza care a dus la penalty-ul transformat de Hernani. Devastator!”, au notat cei de la ParmaLive. 

Dennis Man - 7,5 

„Jocurile de cuvinte cu SuperMAN vin natural. Prestația de astăzi a românului a fost practic perfectă. Invincibil în duelurile 1 vs 1, a oferit o pasă ideală pentru Mihăilă, la golul de 1-0. A ratat o șansă mare în debutul reprizei secunde, dar nu mai contează!”, a fost caracterizarea făcută de ParmaLive.

VIDEO. Rezumatul meciului Parma - AS Roma 2-0: gol Mihăilă

FOTO. Cele mai tari imagini din Parma - AS Roma: 

Parma - AS Roma. foto: Guliver/Getty Images
Parma - AS Roma. foto: Guliver/Getty Images
Parma - AS Roma. foto: Guliver/Getty Images
Parma - AS Roma. foto: Guliver/Getty Images
Parma - AS Roma. foto: Guliver/Getty Images
+8 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Serie A:

A jucat o repriză cu Man și Mihăilă în Parma - Roma, apoi a tras concluziile chiar pe gazon

Vlad Chiricheș, din nou titular la Sassuolo » Prestație sub așteptări a românului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
lionforever
lionforever  •  15 Martie 2021, 08:08
Postat de dobrin pe 14 Martie 2021, 21:54

Pai asta zic, Mititelu falimenta, veneau creditorii, activele erau scoase la licitatie, venea Olguta cu Rotaru de le cumparau, inscriau echipa in liga 4 cum a facut si CSA, promovau, promovau, promovau si va ziceam si eu acum Stiinta, nu clona.

Pai se mai stătea 10 ani Far fotbal în craiova. Nici acum nu cred ca este terminata procedura de faliment. Asta a fost soarta universității sa încapă pe mana unui gropar care după ce a făcut magarii la preluarea echipei a făcut câteva societăți sa șteargă urma datoriilor iar în final a îngropat-o, iar acum vin ăștia de la puz97 ca o echipă înființată în 2017 e adevarata. E ridicol.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Martie 2021, 07:54
Postat de Dan Petnaise pe 14 Martie 2021, 20:06

Gsp-ule, în sfârșit spui ordinea: Mihăilă------Man

tot nu inteleg ce importanta are in ce ordine ii pun! de aia suntem romani, ma! ca ne place sa ne furam basca unul altuia! in loc sa ne bucuram ca doi copii talentati au ajuns sa joace intr-un campionat unde nu mai aveam loc de ani de zile, e plin de prosti care ***ca ala vine de la fc ***!" "ca ala e prazar!" ziceti merci ba, ca in sfarsit incepem sa iesim si noi afara si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  14 Martie 2021, 22:02
Postat de sasesase pe 14 Martie 2021, 20:49

Cum sa clonezi ma echipa lui Mititelu?! Ma prrroast esti tuica de pruna stricata! SRL-ul lui Mititelu era deja inchis! Radiat! Proces pierdut definitiv la Tribunalul din Brasov! Echipa lui Mititelu nu mai exista! De frica proceselor inaintate de Mitichelu, Sandu si Dragomir au oferit un loc in liga 2 orasului Craiova! Simplu! Ce clona sa fie?! De unde si a cui daca echipa este infiintata in 2013?

"De frica proceselor inaintate de Mitichelu, Sandu si Dragomir au oferit un loc in liga 2 orasului Craiova" Bai, voi chiar nu aveti simtul ridicolului....

Vezi toate comentariile (49)
Comentează