INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Antrenorul Romei, exasperat de golul înscris de Mihăilă: „Nu se poate așa!”

Paulo Fonseca, antrenor AS Roma // foto: Guliver/gettyimages +12   FOTO
Paulo Fonseca, antrenor AS Roma // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 21:19 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 21:42

Paulo Fonseca (48 de ani), antrenorul celor de la AS Roma, s-a declarat dezamăgit de modul în care echipa sa a încasat primul gol în meciul cu Parma, scor 0-2. Autorul acestuia a fost Valentin Mihăilă (21), din pasa lui Dennis Man (22).

Antrenorul trupei giallorossi a criticat maniera în care elevii săi s-au apărat la faza golului reușit de Valentin Mihăilă. După o pasă lungă venită din defensivă, Dennis Man l-a depășit în bandă pe Kumbulla și a trimis mingea în mijlocul careului, unde Mihăilă venea nemarcat.

Paulo Fonseca: „Nu putem primi astfel de goluri”

„Trebuia să fi marcat devreme. Am avut un început de meci bun, o ocazie prin Edin Dzeko, apoi ei au marcat prima dată când s-au apropiat de careul nostru. O echipă care vrea să joace în Liga Campionilor nu poate primi astfel de goluri. A fost o lipsă de concentrare. Nu vreau să caut alibiuri. Nu putem primi astfel de goluri. 

A schimbat soarta jocului, Parmei i-a fost permis să controleze meciul. Am primit un gol pe care îl puteam evita și ne-am chinuit să ne creem ocazii, ceea ce este inevitabil atunci când nu pasăm suficient de rapid și când adversarii se apără jos”, a declarat Fonseca, citat de Football Italia.

VIDEO. Golul marcat de Valentin Mihăilă în Parma - AS Roma 2-0

Pe Tardini, cele două extreme ale galben-albaştrilor, Man şi Mihăilă, au fost de neoprit în majoritatea timpului. Sprinturi, tehnică, driblinguri, au atacat mereu spațiile libere. Cei doi români au făcut diferenţa. Românii la putere! - Gazzetta dello Sport

Citește mai multe știri despre Parma - AS Roma:

A jucat o repriză cu Man și Mihăilă în Parma - Roma, apoi a tras concluziile chiar pe gazon

Notele primite de Mihăilă și Man, după meciul fulminant cu Roma: „Unul SuperMAN, altul devastator!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează