INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

PERUGIA - PALERMO // VIDEO George Pușcaș, „dublă” pentru Palermo în Serie B » Atacantul naționalei U21 a ajuns la cota 5 în acest sezon

George Pușcaș // FOTO: Twitter Palermo
George Pușcaș // FOTO: Twitter Palermo

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 16:46

PERUGIA - PALERMO 1-2 // George Pușcaș, 22 de ani, a înscris o „dublă” pentru Palermo în meciul pe care l-a câștigat sâmbătă după-amiaza pe terenul Perugiei, scor 2-1. 

Atacantul naționalei U21 a înscris pentru prima oară în minutul 2, după pasa lui Trajkovski, și a izbutit „dubla” imediat după pauză, în minutul 48, când a fructficat assist-ul lui Rispoli. 

Grație reușitelor din meciul de azi, George Pușcaș a ajuns la cota 5 în actualul sezon din Serie B. În urma victoriei, Palermo a urcat pe primul loc în clasament, acumulând 41 de puncte, cu două mai multe decât Brescia, ocupanta locului secund. 

Vezi și: Florin Andone n-a fost iertat! A primit o suspendare dură după ce și-a lovit adversarul în Cupa Angliei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  09 Februarie 2019, 18:38

Examenul lui Pușcaș e in vară la Euro. Și al mai multora.

raul4steaua
raul4steaua  •  09 Februarie 2019, 17:10

Dopietta Puscas, a majorat scorul la 2-0 in minutul 48

Vezi toate comentariile (2)
Comentează