INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Piovaccari a vorbit despre Ianis Hagi și Ciprian Tătărușanu în presa din Italia! "Un adevărat fenomen"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 17:52

Fostul atacant al Stelei, Federico Piovaccari, i-a lăudat pe Ciprian Tătărușanu și Ianis Hagi, ambii fotbaliști la Fiorentina.

Italianul de 31 de ani spune că pe Tătărușanu îl știe de la Steaua, în timp ce despre Ianis a auzit numai cuvinte de laudă.

"Am jucat alături de Ciprian Tătăruşanu şi îl cunosc foarte bine. Greşelile unui portar sunt ireparabile, dar el este un portar fantastic şi a dovedit acest lucru la Fiorentina.

Pe fiul lui Hagi nu l-am văzut jucând, dar în România este considerat un adevărat fenomen", a afirmat Federico Piovaccari, într-un interviu pentru TMW Radio.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Iulie 2016, 20:01

Vedeti cat de usor se insala un om care se ia numai dupa ce aude ...daca l vedea jucand macar odata isi schimba parerea ...

satyricon
satyricon  •  19 Iulie 2016, 19:21
Postat de kilimanjaro pe 19 Iulie 2016, 19:16

Sarmanul Ianise un fenomen, intradevar, dar in sensul rau. E praf ca fotbalist si e tinut in fotbal doar de banii murdari al lui tatsu, primul blatist al tarii :))))))

Primul si cel mai mare blatist al tarii este *** Paszkany impreuna cu adjunctul in blaturi Muresan. Chiar daca *** s-a retras o sa fie greu de ajuns la acest capitol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  19 Iulie 2016, 19:16

Sarmanul Ianise un fenomen, intradevar, dar in sensul rau. E praf ca fotbalist si e tinut in fotbal doar de banii murdari al lui tatsu, primul blatist al tarii :))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează