Comentarii (12)

 •  10 Aprilie 2008, 13:55

Antrenorul celor de la Stutz-in-Gat este un retardat. Ca dovada echipa a ajuns din campioana (cu noroc ce-i drept), o echipa de coada clasamentului, rudimentara. Nicaieri in lume, un singur jucator nu duce de rapa o echipa. Ciprian e scos tap ispasitor de un antrenor precar, care habar nu are sa foloseasca un superjucator cum este Marica. La nemti nu trebuie sa fii tehnic, ci trebuie sa fi un salahor care sa ari terenul. Atunci esti bun... Sper sa plece in Italia... fac ceva pe ei nemti.

 •  10 Aprilie 2008, 11:17

vine in ghencea ? ......................................................... D U A L - S I M - suporta orice retea, ambele sim-uri sunt active in acelasi timp Dual bluetooth - ambele sim-uri pot fi folosite prin acelasi bluetooth Dual Camera – 2.0 MPX (spate) si 1.3 MPX (fata) GPRS class 12, WAP 2.0 Calitate Excelenta , Semnal Perfect, Business Class. .............................. I L G A S E S T I - P E - M Y G A D G E T - R O .....................................................

 •  10 Aprilie 2008, 10:55

bai astia,cunoscatorii,mai taceti in plm odata!Voi nu ati vazut ca Veh ala isi bate joc de el?Il baga cate 15-20 de min si il pune mijlocas stanga ...Marica nu e genul de jucator pe care sa-l pui sa-si ia singur mingile,pe el trebuie sa-l pui in careu...cum de la Nationala joaca tot timpul bine,la Sahtior a jucat bine de au dat astia 8.5 mil. de euro,numai la astia nu joaca nimic...Eu zic ca antrnorul e de vina!

 •  10 Aprilie 2008, 10:50

http://new-zarnesti.myminicity.com/ http://new-zarnesti.myminicity.com/ http://new-zarnesti.myminicity.com/ http://new-zarnesti.myminicity.com/ http://new-zarnesti.myminicity.com/

 •  10 Aprilie 2008, 10:41

Bosi ... imi pare rau prietene dar tu chiar esti prost. Crezi ca la Stuttgart ajungi cu pile ??? Crezi ca fratii Becalii au asemenea influenta incat sa-i oblige pe cei de la VFB sa plateasca 8.5 mil euro pe un jucator fara valoare ???

 •  10 Aprilie 2008, 10:24

dupa cate a facut pentru echipa nationala,vorbiti asa despre el...ar trebui sa va fie rusine.baiatul asta chiar munceste si e f ambitios.il cunosc personal asa ca va garantez ca va reusi.am incredere in tine Ciprian.arata-le ce poti

 •  10 Aprilie 2008, 09:32

E caz de puscarie acest Marica. Cine dracu ar fi dat pentru el 8,5 mil euro. ? Doar prosti de la VFB. Asa cum spune-am la inceput e puscarias clar. A avut sansa sa se afirme cat Gomez a fost accidentat 6 etape dar lipsa la apel. Abstinenta totala. O sa vedeti toti la EM ce valoare va avea saracul de el.

 •  10 Aprilie 2008, 06:55

La echipa nationala demonstra ca este un jucator foarte bun. Hai Ciprian!

 •  10 Aprilie 2008, 06:19

Ce ati vazut asa iesit din comun la acest jucator submediocru,umflat cu pompa de marele mafiot Giovani Becali!Sa plece unde unde a intarcat dracul copiii! Este clar ca este omul Satanei,iar acestuia nu ii plac decat oamenii fara personalitate,yesmani,fiti convinsi ca daca ar fi dupa el l-ar sbura pe Mutu de nu s-ar vedea,dar nu poate,stie ca-si va frage gatul.Ce mafie mai este in fotbalul romanesc !!!

 •  10 Aprilie 2008, 04:51

netitularizat si totusi piturca il cheama.

  • 1
  • 2

Comentează