INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

Pleacă Ștefan Radu? Lazio i-ar fi găsit înlocuitor românului: „Are profilul ideal”

Ștefan Radu evoluează pentru Lazio din 2008
Ștefan Radu evoluează pentru Lazio din 2008

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 09:12

Ștefan Radu (33 de ani) intră în această vară în ultimul an de contract cu Lazio, iar viitorul său pe „Olimpico” n-a fost stabilit încă de șefi.

Ce e cert e că Lazio s-a gândit deja la un înlocuitor pentru Ștefan Radu. Presa din Italia scrie de interesul manifestat de gruparea lui Claudio Lotito pentru Marash Kumbulla, 20 de ani, fundașul celor de la Hellas Verona. 

„Cu fizic bun, excelent în jocul aerian şi obişnuit să joace în stânga unei apărări formate din trei fundaşi, Kumbulla are profilul ideal pentru a-l înlocui pe Ştefan Radu”, scriu cei de la Lazionews.eu.

Ștefan Radu e în istoria lui Lazio! 

Ștefan Radu, fundașul lui Lazio, a fost inclus în echipa-tip a celor mai fideli laziali în cei 16 ani de când Claudio Lotito e președintele echipei. 

Ștefan Radu (33 de ani) are cele mai multe meciuri, 372, din cei 11 aleși de Corriere dello Sport. Doar Lulico, Parolo și Milinkovic-Savic din actuala formație mai sunt prezenți. Corriere dello Sport a alcătuit „unsprezecele” tip al celor mai fideli jucători biancocelesti în ultimii 16 ani de când clubul a fost preluat de Claudio Lotito. 

Ștefan Radu nu putea lipsi din formația la care joacă din 2008 și este titularul cu cele mai multe meciuri, 372, într-o defensivă alături de Zauri și de Siviglia. „Deși a renunțat la banderolă în mai multe rânduri, românul e căpitanul acestei formule 3-5-2, înaintea celor care au purtat-o oficial mult mai des, Lulic, Mauri, Rocchi și Zauri”, scrie cotidianul roman.

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Diego Simeone, interviu genial » I-a comparat pe Lionel Messi și Diego Maradona: „Unul m-a făcut să sufăr, celălalt e întruchiparea fotbalului argentinian”

Ștefan Radu e în istoria lui Lazio! Corriere dello Sport l-a inclus în echipa-tip

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
vendredi13
vendredi13  •  13 Mai 2020, 13:01

Nu pleacă, cel mai probabil o să devină rezervă.

1345298202223778
Dan Cezar  •  13 Mai 2020, 12:43

Marash Kumbulla 23 MILIOANE?bài *** cum e posibil a jucat 20 de meciuri si face banii àstia si ai nostri tinerii daci càre i-au màcelàrit pe portughezi,ucrainienini,englezi,croati cum e posibil? sau e ceva putred la procuratorii nostri cà valoare au or fi comisioanele prea mari cà acum dupà ce au fost la mititica au avut accese de sinceratate si au explicat cum au càzut unele transferuri...noi aruncàm cu pietre in tinerele noastre talente si altii pe muteste iau caimacu...bravos nenicule ziaristi si hateri kumbulla a jucat un minut la nationala mare si in rest titular la echipa de tineret care a fost ciuca bàtàilor...23 milioane umflati cu pompa...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maryan72
maryan72  •  13 Mai 2020, 11:00

bai dar de *** chiriches nu aveti vreo stire nu de alta dar e capitanul nationalei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează