INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK - KORTRIJK 2-1

Premoniția incredibilă înainte de reușita lui Ianis Hagi: „Intră şi dă gol cu prima minge!”

Foto PhotoNews
Foto PhotoNews

Articol de - Publicat sambata, 27 iulie 2019 10:38

Ianis Hagi a executat ce i-a transmis antrenorul secund Van Imschoot, debutând cu gol la Genk. „Salvatorul român a coborât pe Luminus Arena şi a fost la locul potrivit să decidă meciul”, a scris Heet Laatste Nieuws.

„Ce frumos început de poveste pentru Ianis Hagi şi câtă bucurie pentru părinţii săi aflaţi în tribună!”, exclama comentatorul radio Peter Vandenbempt după primul gol al românului la Genk vineri seară, chiar la debutul în Jupiler Pro League.

Reuşita fostului decar al Viitorului i-a atras multe aprecieri în presa belgiană. „Salvatorul român a coborât pe Luminus Arena şi s-a aflat la locul potrivit să decidă meciul cu Kortrijk. La prima atingere de balon, n-a ratat ocazia de a deveni eroul serii. Achiziţia record a clubului a lovit subit. Sub ochii celebrului său tată, Ianis s-a încoronat drept match-winner la întâia sa acţiune”, a scris cotidianul Heet Laatste Nieuws.

„Ianis, deja decisiv”

Antrenorul secund al campioanei Belgiei a avut vineri o premoniţie. Tom Van Imschoot i-a transmis ultimele indicaţii înaintea intrării pe teren, în aplauzele fanilor, şi i-a spus: „Du-te şi dă gol cu prima minge!”.

Şi Ianis a executat întocmai ordinul şi a cucerit imediat inimile fanilor albaştri, care i-au scandat numele după reuşita de 2-1 din minutul 76 (egalarea fusese semnată în debutul reprizei secunde de Nygren, pe care l-a schimbat Hagi) şi al directorului tehnic, Dimitri de Condé, care a realizat transferul de 4 miloane de euro. „Ianis, deja decisiv! Prima atingere, întâiul gol la Genk şi românul a făcut diferenţa”, a completat şi La Derniere Heure.

„Hagi a fost rezervă, pentru că încă se află în urmă cu pregătirea fizică, însă aţi văzut în golul său ce calităţi tehnice are, exact ca tatăl lui. Sper să fie la nivelul maxim cât mai curând. Tinerii noştri au făcut diferenţa” Felice Mazzu, antrenor Genk

„E grozav să intri pe teren și să înscrii golul decisiv, unul atât de important, la prima atingere de balon. Vreau să le mulțumesc colegilor mei, m-au ajutat mult. Sunt fericit c-am marcat. A fost instinctiv să urmăresc acea minge”

„Încă am de muncă pentru a mă adapta fotbalului din Belgia şi mă aflu în perioada de acomodare. Vreau să rămân aici mult timp și să îmi fac fanii mândri!”
Ianis Hagi, atacant Genk

Vezi și: 

VIDEO Ianis Hagi, GOL la prima atingere pentru Genk! Gică Hagi a explodat de fericire în tribune

IANIS HAGI GOL PENTRU GENK // Prima reacție după ce a luat Belgia cu asalt: „Instinctul m-a făcut să urmăresc mingea! E grozav”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  27 Iulie 2019, 14:15

Ce v-am zis eu... A dat gol fara sa atinga mingea... Numai prin sugestie... Sa fiu antrenor la Genk nici nu l-as mai deranja... I-as spune numai... "maestre ianis fa ceva din spraincene sau din buze, si baga-le mingea-n poarta la astia fara ca macar sa se prinda"!!! Si gata... Totul e DECISIV!!!

bazinga
bazinga  •  27 Iulie 2019, 12:52

Deja e clasic in viata,ce mai!

bazinga
bazinga  •  27 Iulie 2019, 12:41

Norocul incepatorului.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează