INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Presa italiană anunţă: ”Chivu va accepta noul contract oferit de Inter”

A rămîne sau nu la Inter, aceasta-i marea dilemă a lui Chivu
A rămîne sau nu la Inter, aceasta-i marea dilemă a lui Chivu

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 05 iunie 2012 12:14

Degeaba a căutat Cristi Chivu variante mai bune. Pînă la urmă, tot oferta Interului de prelungire a contractului scadent pe 30 iunie este mai convenabilă. Iar jucătorul de 31 de ani, care ultima dată a cochetat cu Galatasaray, o va accepta, după cum susţine mass-media italiană.

Inter încă aşteaptă un răspuns de la Chivu pentru un nou acord pe două sezoane, cu opţiune pe încă unul”, a anunţat Sky Sport. Tot postul TV a precizat: ”Sursele noastre ne garantează că fundaşul român va spune «da» Interului şi va continua în tricoul «nerazzurro»”. Situaţia ar urma să se clarifice în aproximativ o săptămînă.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sslr
sslr  •  05 Iunie 2012, 20:48

Ce muian de geniu are: doooooi plus dooooi faceeee.... nuuu stiu!

garlic
garlic  •  05 Iunie 2012, 16:38

chivu a avut citeva meciuri bune. nu mi-a placut acest fotbalist pompat in inalta sfera fotbalistica. un tip norocos, muncitor pe alocuri dar in caracterizare generala, un mediocru.

lucianfocus
lucianfocus  •  05 Iunie 2012, 13:49

m-ati inebunit cu acest chivu care e terminat demult si nici el nu stie ce mai vrea..sau asta mai jocaca fotbal?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează