INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Presa italiană îl pune la zid pe Mutu, dar Matthaus îl apără: "Iertaţi-l!"

Mutu titular la Cesena a cîştigat primul meci chiar în Cupa Italiei
Mutu titular la Cesena a cîştigat primul meci chiar în Cupa Italiei

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 12:34

Noul atacant al celor de la Cesena, Adrian Mutu, a fost pus la zid de presa din Italia după ce a debutat pentru echipa îmbrăcată în alb-negru în Cupa Italiei. Chiar dacă Cesena a învins cu 1-0 în reprizele de prelungiri ale partidei cu Ascoli, prin golul marcat de Bogdani, Mutu a fost criticat de jurnalişti pentru evoluţia slabă din faţa porţii.

" Briliantul" a primit aplauze pentru calităţile sale fotbalistice, dar criticile au venit în momentul în care vîrful român a trebuit să găsească spaţiul porţii adverse şi să pună pericol la poarta lui Ascoli.

Are un avocat de 5 stele. Lothar Matthaus îl apără pe Mutu

În vîrstă de 50 de ani, legenda Germaniei a ajuns antrenorul naţionalei Bulgariei şi Lothar Matthaus crede că Mutu ar mai merita o şansă pentru a evolua din nou în naţionala României, după ce în urmă cu o lună a fost exclus din lot de Victor Piţurcă pentru că a băut şi a fumat în cantonament.

Întrebat de un redactor de la ziarul Libertatea ce părere are despre unul dintre cei mai valoroşi jucători ai României, Matthaus a replicat: "Lui Mutu i se mai poate da o şansă. Aşa cum spuneam, nimeni nu este perfect. El merită să joace din nou pentru naţionala României. V-aş recomanda să-l iertaţi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ravanelly
ravanelly  •  19 Septembrie 2011, 21:20
Postat de bogdanelibm pe 23 August 2011, 14:29

IL CRITICATI DEGEABA PE MUTU ACUM PE BUNE VOI STITI CE PERFORMANTE ARE BRILIANTUL LA BAUTURA ?DAR LA DROGURI? PAI BAI MACARONARILOR MUTU STIE MINIM UN BAR IN FIECARE LOCALITATE DIN ITALIA CATI DINTRE VOI VA PUTETI LAUDA CU ASEMENEA PERFORMANTE?

si tu esti o fasola ca multi alti. in primul rand cea ce scrie aceasta gazeta e total fals. momentan ma aflu in italia si vad toate stirile de aici. e o mare minciuna. e doar titlul gsp ca sa atraga fraieri ca tine creduli,naivi care mananca tot ce se zboara. gsp are nevoie de audienta de mustele ca tine si e meseria lor sa scrie faze de genul. aici numeni nu la pus la zid asa cum zic acesti mari jurnalisti. sa vorbit dar foarte putin si pe un ton mult mai calm. dar suntem in romanik si tara asta e plina de oameni ca tine care scuipa unde mananca si linge in urma, oameni care acuza fara sa stie de ce!

alin_ro
alin_ro  •  23 August 2011, 21:26
Postat de rcs_rds pe 23 August 2011, 17:07

Mda bacalaureatul l-am luat cu ceva ani in urma se pare ca nu cunosti geografie deloc daca ma iei cu republica dominicana iar cu becali nu vad ce legatura are acest specimen cu subiectul acestui reportaj dar in fine ma doare in p..a de becali si de tine ciao.

te-as invata si eu geografie, dar daca te pui in fata mea in genunchi, mai mult ca sigur ca o sa te invat alte chestii, SOCANTE! FABULOASE! INCREDIBILE! N-AI MAI VAZUT ASA CEVA!, lucruri interzise, tabu, pentru tara aia de k@k@t, pentru voi e o rusine si faptul ca existati. Ia asculta de la Parazitii: Fack you romania

alin_ro
alin_ro  •  23 August 2011, 21:19
Postat de rcs_rds pe 23 August 2011, 17:07

Mda bacalaureatul l-am luat cu ceva ani in urma se pare ca nu cunosti geografie deloc daca ma iei cu republica dominicana iar cu becali nu vad ce legatura are acest specimen cu subiectul acestui reportaj dar in fine ma doare in p..a de becali si de tine ciao.

ID-ul tau, spune totul, esti pe dinafara, asta e realitatea, esti la fel ca ceilalti romani care va pierdeti timpul in tara aia de k@k@t, Consuelo, nevasta lui Mutu, e nascuta, crescuta si traita in Republica Dominicana, dar din ce se observa, nu ai fost pe la scoala decat duminica la o miuta in curte, Columbia e la hat kilometrii de R. Dominicana. Ia-o pe mama ta de-o parte si roag-o in genunchi sa te invete geografie.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează