INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONFLICT

Mircea Lucescu, conflict cu un jucător » Dat afară de la Dinamo Kiev, fotbalistul ripostează: „Minciună ordinară!”

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev
Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Articol de - Publicat marti, 22 septembrie 2020 11:09 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 12:35

Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, i-ar fi făcut reproșuri lui Artem Kravets (31 de ani) după meciul cu FC Lvov, iar acesta a ridicat tonul. Atacantului i-a fost reziliat contractul.

Mâine, Mircea Lucescu are un meci esențial în Belgia, prima manșă a play-off-ului Champions League, dar nu e liniștit. Sunt multe probleme de rezolvat la Dinamo Kiev. Potrivit site-ului ucrainean sport.ua, antrenorul ar fi avut un conflict cu un jucător la ultimul meci de campionat. Cu Artem Kravets, întors la club pe 20 august, după două sezoane în Turcia, unde a fost coleg cu Lung și Săpunaru la Kayserispor. 

Sâmbătă, după 3-1 cu FC Lvov, Luce i-ar fi făcut reproșuri atacantului, pe care îl folosise în ultimele 23 de minute, și acesta i-ar fi răspuns pe un ton mai ridicat, ceea ce nu i-a plăcut deloc tehnicianului. Președintele Igor Surkis a aflat, a urmat o discuție cu Lucescu și cu fotbalistul, căruia i-a fost reziliat contractul ce ar fi expirat în 2022.

Kravets iese la atac: „O minciună ordinară!”

Kravets a confirmat despărțirea de Dinamo, negând însă orice conflict. „Nu m-a dat nimeni afară! Cât de mult îmi «plac» asemenea povești din interior. Din cauza unor asemenea amatori, oamenii au o atitudine negativă față de presă. Nu doar că e o minciună ordinară, ci și încearcă să denigreze conducerea clubului și antrenorul înaintea unui meci atât de important”, a comentat vârful pe Instagram.

Kravets: „Nu mă plâng de Lucescu”

Într-un interviu pentru site-ul grupării, acesta a explicat: „Am 31 de ani, vreau să mă lupt pentru un loc la echipa națională și să joc la Euro. Iată obiectivul meu, însă am nevoie de meciuri. După ce am vorbit cu antrenorul, am realizat că va fi dificil să reușesc la Dinamo”. Kraveț a spus că „nu mă plâng nici de Mircea Lucescu, nici de Igor Surkis, ne-am despărțit amiabil. Am înțeles poziția lor”.

Conform presei locale, el și-ar putea continua cariera tot în Turcia, probabil la Konyaspor.

Mircea Lucescu, conflict cu un jucător » Dat afară de la Dinamo Kiev, fotbalistul ripostează: „Minciună ordinară!”
Artem Kravets // foto: Instagram @ kravets89

Am petrecut o lună la Dinamo și chiar mi-au plăcut antrenamentele și sfaturile date de Mircea Lucescu jucătorilor. Kiev e casa mea, dar dacă nu joci ești deziluzionat, iar timpul petrecut cu familia nu compensează această dezamăgire

Sper ca Mircea Lucescu să readucă succesul la Dinamo Kiev. Îmi doresc ca echipa să se califice în grupele Ligii Campionilor. Ne-am despărțit prieteni. Indiferent ce s-a întâmplat, voi rămâne un fan al lui Dinamo - Artem Kravets, fost atacant Dinamo Kiev

Alte știri despre stranieri:

„There is only one God: Șumudică!” » Reporterul GSP, martorul unor secvențe HALUCINANTE în Turcia: „N-am văzut așa ceva în 20 de ani de presă!”

Mirel Rădoi surprinde în cazul Ianis Hagi: „Îmi cer scuze pentru ieșirea psihologului de la lot”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
briceag
briceag  •  22 Septembrie 2020, 16:36

Asa trebuia sa faca si Boloni cu ucraineanul ala de la Gent!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează