INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Probleme mari pentru Pițurcă » Antrenorul a fost reclamat la poliție de șefii de la Al Ittihad și nu poate părăsi Arabia Saudită!

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 14:24

Victor Pițurcă are probleme în Arabia Saudită din cauza șefilor clubului Al Ittihad.

Antrenorul român a decis să demisioneze de la echipa arabă, dar a fost reclamat la poliție de către șeici. Aceștia acuză faptul că Pițurcă a reziliat abuziv contractul și că îi pune pe suporteri să protesteze față de situația de la club, potrivit România TV.

Astfel, Pițurcă poate pleca din țară doar cu acordul clubului Al Ittihad. Fostul selecționer este blocat în Arabia și s-a adresat Ambasadei României de la Riad. Aceștia le-au dat un termen de 24 de ore arabilor pentru a rezolva situația.

Pițurcă a preluat-o pe Al Ittihad în octombrie 2014, dar a fost demis în vara lui 2015. Ulterior, în decembrie 2015 a fost adus din nou de șefii echipei arabe.

Al Ittihad a terminat sezon trecut pe locul 3, cu 49 de puncte, după Al Ahli, 63 de puncte, și Al Hilal, 55 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
rvdrvd
rvdrvd  •  19 Iulie 2016, 19:50

Bine ca pentru asta se baga ambasada dar altora care sunt acolo la munca si sunt blocati de sauditi le spune sa isi rezolve singuri problemele.

17.nentori
17.nentori  •  19 Iulie 2016, 18:49

Piti, te credeai la Orodel?

hristac
hristac  •  19 Iulie 2016, 17:28

ce-o sa-i faca ? il decapiteaza ? nea pitzi ai vrut lovele de la camile,acum trebuie sa te descurci cu *** astia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează