INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACUZAREA JOACĂ TARE

Procurorii vor să-l încadreze pe Mutu la suspendare între 1 şi 4 ani!

Adrian Mutu, Fiorentina, sibutramina
Adrian Mutu, Fiorentina, sibutramina

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

CONI vrea să cîştige meciul cu Mutu la scor. Gazzetta dello Sport anunţă că Procuratura Antidoping îşi susţine pledoaria pe teza recidivei şi a unei sancţiuni care să-i pună în pericol cariera atacantului român! "Îl vor acuza de a doua încălcare a codului antidoping, prima fiind cea din 2004 de la Chelsea. Mutu riscă de la 1 la 4 ani de suspendare", scrie cotidianul roz.

 


Forul din cadrul CONI, prezidat de Ettore Torri, va face verificări asupra cazului din 2004 şi deja a cerut documentaţia necesară la FIFA şi la WADA (organismul mondial antidoping) ca să stabilească dacă sancţiunea de 7 luni primită pentru consum de cocaină a fost trecută ca primă abatere sa nu în "cazierul" său. Dacă Procuratura nu primeşte nimic pînă pe 18 martie, consideră automat că Mutu e recidivist. Iar pentru avocaţi nu va fi deloc simplu să probeze că a fost un control privat, fără a fi luat în calcul de WADA, întrucît s-a făcut "în afara competiţiei".

 


O altă misiune importantă va fi să demonstreze, pe baza raportului ştiinţific întocmit de un specialist în farmaceutică faptul că Mutu a luat pastilele de slăbit cu "bună credinţă". Şi că nu e vinovat de "gravă neglijenţă", pentru că n-a anunţat medicii clubului despre medicamentul autoadministrat. Dacă procurorii acceptă non-recidiva, dar îl acuză de neglijenţă, sancţiunea va fi cea standard pentru doping: 2 ani de suspendare. Meciul lui Mutu e deschis oricărui rezultat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
 •  04 Martie 2010, 15:33
Postat de pe 04 Martie 2010, 12:51

Daca Mutu era frati2, unchiu2, daca nu erai atat de tare suparat pe viata tot asa drastic erai? Ce ti-a facut ma tie saracule Mutu de o iei asa de personal? El e unul dintre putinii romani cunoscuti , cu bune si cu rele , dar apreciat de toti pentru talentul sau pe care nu-l contesta decat unii agarici din Romania care au probleme personale nerezolvate. Pot sa te ajut cu ceva Aline sa nu mai fi asa suparat pe viata? Te ajut sa stii, daca ai nevoie.

exact aceesi parere au si suporterii englezi, mai ales cei a lu chelsea...:)))

 •  04 Martie 2010, 15:31

io nu i-as de 2, i-as da 4...mm de drogat.... si sa plateasca si amenda catre chelsea.

claugoll09
claugoll09  •  04 Martie 2010, 15:31
Postat de pe 04 Martie 2010, 15:08

un vechi proverb romanesc spune - prostia se plateste, sau cine doarme sa deschida ochii. Sincer eu i-as da lu mutu cat merita. e recidivist? e. ce daca in anglia nu a fost un control in competitie,ci unul privat. hait frate. merita sa plateasca - merita. apare problema ce face romania fara mutu - pai hai a vedem cate meciuri a castigat romania fara mutu si cate cu mutu in ultimii 2 ani. daca va uitati bine nu cred ca am castigat 2 meciuri cu mutu in teren dar de pierdut slava domnului.

ok ai dreptate ,merita sa plateasca dar de aici si pana a te bucura de raul lui e drum lung.Nu a zis nimeni sa nu plateasca ci sa i-a o suspendare mica ,e mai bine pt toti romanii si nu ma refer la nationala ca oricum e "praf" ,cu un fost portar nu poti sa faci nationala buna ,in rest numai bine si sper la o suspendare pe 3 luni ...Bafta

Vezi toate comentariile (16)
Comentează