INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EUROPA

Ce fac stranierii » Răzvan Lucescu, egalat în prelungiri! PAOK s-a prăbușit în 4 minute

Răzvan Lucescu, antrenor PAOK
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 20:54 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 20:55

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din ultimele zile pot fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro. 

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a ratat victoria în prelungiri!

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a condus cu 2-0 în deplasarea de la Tripoli, cu Asteras, dar a fost egalată în prelungiri, cu două goluri înscrise de gazde în minutele 90, respectiv 90+4!

PAOK rămâne astfel cu 44 de puncte și poate fi depășită până la finalul rundei de Olympiakos, care are un punct în minus și va juca în această etapă cu Panetolikos.

Momentan, trupa lui Răzvan Lucescu ocupă locul 3, sub Panathinaikos și AEK.

Ce s-a întâmplat sâmbătă, 11 februarie: Florin Andone, rezevă pentru Las Palmas, Alexi Pitu a jucat 20 de minute 

Alexi Pitu a intrat în minutul 77 al meciului Niort - Bordeaux 3-1, din etapa a 23-a din Ligue 2. Las Palmas s-a impus pe teren propriu, 3-0 cu Lugo, în etapa a 27-a din Segunda Division. Atacantul Florin Andone a fost rezervă neutilizată,

În Emiratele Arabe Unite, Al Jazira, cu Florin Tănase până în minutul 71 a pierdut pe terenul lui Al Ain, 2-3.

Ce s-a întâmplat vineri: Drăgușin, Drăguș și Pușcaș, victorie în fața lui Nedelcearu, în Genoa - Palermo

Vineri seară, Genoa, la care joacă Radu Drăgușin, Denis Drăguș și George Pușcaș, s-a impus în fața lui Palermo, pe teren propriu,  scor 2-0, în runda cu numărul 24 din Serie B. 

Radu Drăgușin a fost integralist în tricoul „Grifonului”. Denis Drăguș și George Pușcaș au intrat în minutul 72 pe teren, înlocuindu-i pe Massimo Coda, respectiv Mattia Aramu. George Pușcaș a dat pasa decisivă la golul secund, marcat de Filip Jagiello, în minutul 90+6. 

De cealaltă parte, Ionuț Nedelcearu a fost integralist în tricoul celor de la Palermo. Fundașul a încasat un cartonaș galben în minutul 90+4. 

Genoa rămâne pe locul secund al clasamentului, cu 43 de puncte, în timp ce Palermo ocupă poziția a șasea, loc de play-off, cu 34 de puncte acumulate. 

Ciprian Tătărușanu, integralist în AC Milan - Torino 

Ciprian Tătărușanu (37 de ani) a fost integralist în meciul câștigat, vineri seară,  pe teren propriu, de campioana Italiei, AC Milan, scor 1-0, în fața lui Torino, în runda cu numărul 22 din Serie A. Românul a avut o evoluție încurajatoare, reușind să mențină poarta intactă după 3 luni. 

Grație victoriei obținute în fața torinezilor, trupa antrenată de Stefano Pioli a urcat pe locul al treilea în clasamentul din Serie A. 

Valentin Cojocaru a bifat toate minutele în Leuven - Cercle Brugge 

Portarul Valentin Cpjocaru (27 de ani) a bifat toate minutele în remiza obținută de formația lui, Leuven, pe teren propriu, scor 0-0, în fața celor de la Cercle Brugge, în etapa a 25-a din prima ligă a Belgiei. 

Bogdan Racovițan, rezervă în Stal Mielec - Rakow

Fundașul central Bogdan Racovițan (22 de ani) a fost rezervă neutilizată în meciul dintre Stal Mielec și echipa lui, Rakow, scor 0-0, în runda cu numărul 20 din campionatul Poloniei.

Steliano Filip, 90 de minute jucate în campionatul Ungariei

Steliano Filip (28 de ani) a fost integralist în victoria obținută de Mezokovesd, scor 2-1, pe teren propriu, în fața lui MOL Fehervar, în etapa a 19-a din campionatul Ungariei. 

Laurențiu Reghecampf, remiză în Azerbaidjan 

Neftchi Baku, antrenată de Laurențiu Reghecampf, a remizat, scor 0-0, pe terenul celor de la Gabala, în runda cu numărul 22 din campionatul Azerbaidjanului. Laurențiu Reghecampf rămâne pe locul 3 cu Neftchi Baku, cu 45 de puncte, la 12 puncte distanță de liderul Qarabag. 

Citește și: 

Klopp are zilele numărate la Liverpool: „Situația este jalnică, e vina lui pentru prăbușirea echipei”

În Franța, mai rău decât în Liga 1! Meci amânat din cauza suprafaței de joc imposibile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  11 Februarie 2023, 13:57

Azi il avem si pe Dennis Man revenit in lot in Ternana - Parma de la 17.15.

rumunek
rumunek  •  11 Februarie 2023, 12:07

Când ia Milanul gol, e vina lui, când nu ia și bate cu 1-0, era și el p-acolo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează