INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROPUNERE

Propunere surpriză pentru naţionala României: "În afară de Tănase, l-aş mai recomanda pe cel mai bun vîrf al României, ignorat de toţi!"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2015 20:22

Dan Petrescu, antrenorul celor de la Jiangsu Sainty, l-a sfătuit pe Anghel Iordănescu să îi cheme la naţionala României pentru meciurile cu Finlanda şi Feroe pe Cristi Tănase şi pe Cristi Dănălache. Ambii jucători evoluează în acest moment în China.

"Echipa lui Cristi Tănase e foarte bună, nu ştiu de ce sînt la retrogradare. Tănase a intrat mereu foarte bine. I-a fost greu să prindă un loc. Sînt cinci străini şi joacă doar patru şi pe postul lui joacă un brazilian, Vagner, care e foarte bun.

Acum a fost suspendat şi de aia a jucat şi a dat două goluri. Arată foarte bine şi merită să joace mai mult. Eu m-am bucurat că nu a jucat în meciul cu noi", a spus Dan Petrescu la DigiSport.

Tehnicianul l-a propus la națională și Cristi Dănălache, vîrful de 33 de ani alături de care a cîștigat titlul cu Unirea Urziceni: ”În afară de Tănase, care trebuie convocat, l-aş recomanda şi pe Dănălache. Cred că e cel mai bun vîrf din România la acest moment. Joacă în liga a doua din China şi are vreo 30 de goluri. Arată foarte bine. Am jucat împotriva echipei lui în Cupă, la ei acasă, şi am rămas impresionat ce bine arată şi ce bine poate să joace”.

Dănălache evoluează la Xinjiang Tianshan Leopard, fiind cel mai bun marcator al ligii secunde din China, 24 de goluri în 26 de meciuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
the_gunner
the_gunner  •  22 Septembrie 2015, 01:31

Am si eu o informatie soc ! Dan Petrescu este pe lista scurta a Arsenalului in caz ca AW va parasi clubul . Pe aceasta lista mai sint Jurgen Klopp si Michael Laudrup .

energydrik
energydrik  •  21 Septembrie 2015, 23:23

Sa mergi la europene cu atacant de Liga 2 China si sa te duelezi cu atacanti precum Giroud sau Pedro, e ca si cum ai merge in UCL cu o echipa de liga2 romaneasca, precum ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ultimulcaine
ultimulcaine  •  21 Septembrie 2015, 22:59

Cred ca daca il mai lasam o zi doua Petrescu o sa se propuna si el =))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close