INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEK-END

Ianu întregeşte lista marcatorilor români din week-end. VEZI TOATE EVOLUŢIILE STRANIERILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

ITALIA (Serie A)

- Cristian CHIVU (INTER – Atalanta 3-1 // Titularizat de Mourinho, Chivu a marcat primul său gol într-un meci oficial, pentru Inter, în minutul 77, după un şut de la 25 de metri, stabilind rezultatul final. Echipa românului a revenit pe tabelă după ce a fost condusă cu scorul de 1-0, încă din minutul 5)

- Adrian MUTU (FIORENTINA - Chievo 0-2 // Mutu nu a fost inclus pe foaia de joc din cauza suspendării impuse pentru consum de substanţe interzise)

- Ştefan RADU (Genoa - LAZIO 1-2 // Integralist, Ştefan Radu a primit cartonaşul galben în minutul 74. Lazio se îndepărtează de zona care duce în Serie B, ajungînd la 6 puncte de primul loc retrogradabil)

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (Bochum - STUTTGART 0-2 // A şasea victorie consectivă a lui Stuttgart l-a prins pe Marica titular. Românul a fost autorul celui de-al doilea gol pentru oaspeţi, în minutul 18. Înainte de a-şi trece în cont reuşita cu numărul 8, în acest campionat, atacantul adus de la Şahtior i-a pasat decisiv lui Cacau, pentru deschiderea scorului. Cu 10 minute înainte de final, românul a fost înlocuit de Schieber)

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (Toulouse - AUXERRE 0-3 // Titular, Niculae a dat pasa decisivă pentru golul al doilea, marcat de Jelen. Românul a fost înlocuit Quercia, în minutul 88. Cu 4 etape înainte de finalul sezonului, între liderul Marseille şi Auxerre, locul 2 în Ligue 1, sunt 5 puncte)

UCRAINA (Premier League)

- Ionuţ MAZILU
- Florin ŞOAVĂ

(ARSENAL KIEV - Illichiveţ 3-1 // Integralist, Mazilu a reuşit dubla, în meciul cu Illichiveţ, punînd serios umărul la aducerea celor 3 puncte. Astfel, românul a ajuns la cota 8, în campionatul din Ucraina. Şoavă a bifat şi el toate cele 90 de minute pentru gazde)

- Răzvan RAŢ
- Mircea LUCESCU (antrenor)

ŞAHTIOR – Cernomoreţ 3-0 // Raţ a fost indisponibil pentru echipa antrenată de Mircea Lucescu. Şahtior trece pe prima poziţie a clasamentului, profitînd de înfrîngerea suferită de Dinamo, pe terenul celor de la Karpaty (1-0)

- Tiberiu GHIOANE (Karpaty - DINAMO KIEV 1-0 // Ghioane a jucat doar 32 de minute, fiind înlocuit de Zozulya)

- Ciprian TĂNASĂ (Kharkiv - METALURG DONEŢK 2-0 // Atacantul a intrat în minutul 75, înlocuindu-l pe Yankov)

ELVEŢIA (Superliga)

- Cristi IANU (LUZERN - Zurich 4-1 // Ianu a ajuns la 17 reuşite în acest sezon, pentru Luzern, după ce a marcat golul prin care gazdele au trecut în avantaj, în meciul cu Zurich)

AZERBAIDJAN 

- Marian ALIUŢĂ
- Leonard NAIDIN
- Adrian NEAGA

(FK Baku - NEFTCI BAKU 1-1 // Doar Naidin şi Neaga au fost integralişti pentru Neftci, în timp ce Aliuţă nu a jucat nici un minut pentru oaspeţi)

BELGIA (Pro League)

- Gheorghe GROZAV (Charleroi - STANDARD LIEGE 1-0 // Fără să mai fie titular, tînărul atacant român a intrat pe teren din postura de rezervă, în minutul 82, înlocuindu-l pe Daerden)

CROAŢIA (HNL)

- Florin CERNAT (HAJDUK - Karlovac 1-0 // Românul a intrat pe teren, la pauză, în locul lui Skoko. Cu cea de-a cincea victorie în 6 meciuri, Hajduk se apropie la 9 puncte de primul loc, ocupat de Dinamo. Etapa viitoare, echipa lui Cernat se deplasează la Zagreb, pentru derby-ul cu prima clasată)

FRANŢA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (Nimes - ANGERS 0-1 // Pe Stade des Costieres, Angers a obţinut o victorie importantă pentru lupta la promovarea din Ligue 2. Aflată într-o scădere de formă, gazdele au cedat pe teren propriu cu scorul de 1-0, în faţa unei echipe pentru care Keşeru a fost integralist. Golul victoriei a fost marcat de Renouard, în minutul 90)

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Florin LOVIN (TSV MUNCHEN - Oberhausen 2-2 // Lovin a jucat 66 de minute după care i-a lăsat locul pe teren lui Ludwig, atunci cînd scorul final era deja stabilit)

- Vlad MUNTEANU (FRANKFURT - Augsburg 1-1 // Românul a fost titular şi a ieşit de pe teren în minutul 68, fiind înlocuit de marocanul Bouhaddouz)

ITALIA (Serie B)

- Cristian MELINTE (Ascoli - PIACENZA 1-1 // Titular, fundaşul Piacenzei a bifat toate cele 90 de minute din deplasarea de la Ascoli)

- Bogdan PĂTRAŞCU (Vicenza - PADOVA 0-0 // Pătraşcu a fost integralist pentru Padova, în meciul cu Vicenza)

OLANDA (Finala Cupei Olandei)

- George OGĂRARU (AJAX - Feyenoord 2-0 // În turul finalei Cupei Olandei, Ajax a trecut cu 2-0 de Feyenoord, meci în care Ogăraru nu a jucat. Returul se va juca pe 6 mai)

RUSIA (Premier League)

- Gheorghe FLORESCU (Rostov - ALANIA 0-1 // Florescu a fost din nou integralist pentru echipa care a promovat anul acesta din liga a doua. Românul a primit un cartonaş galben, în minutul 78)

SPANIA (Segunda Division)

- Ionel DĂNCIULESCU (HERCULES - Salamanca 4-0 // Dănciulescu a început partida ca titular şi a fost singurul jucător de la gazde care a văzut cartonaşul galben, din partea arbitrului Lesma Lopez. După 65 de minute, a părăsit terenul, înlocuit de Noriega)

Jucători care nu au bifat nici un minut pentru echipele lor

BULGARIA (A Grupa)

- Daniel PANCU
- Florentin PETRE

(Slavia Sofia – ŢSKA 1-3 // Cei 2 români nu au fost folosiţi de antrenorul lui ŢSKA. Fosta echipă antrenată de Ioan Andone a urcat pe locul 2 în clasamentul campionatului din Bulgaria, la 7 puncte de Litex, cu 3 etape înainte de finalul sezonului)

GERMANIA (Bundesliga)

- Maximilian NICU (HERTHA - Shalke 0-1 // Nicu nu a fost inclus pe foaia de joc pentru acest meci)

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Mihai TARARACHE (DUISBURG - Paderborn 2-3  // Tararache nu a fost inclus în lotul lui Duisburg pentru această partidă)

ITALIA (Serie A)

- Dorin GOIAN (PALERMO - Milan 3-1 // Din cauza cartonaşului galben primit în meciul cu Cagliari, Goian a fost suspendat pentru partida cu Milan)

- Bogdan LOBONŢ (ROMA - Sampdoria 1-2 // Lobonţ a fost rezervă la înfrîngerea suferită de AS Roma, pe terenul propriu)

- Paul CODREA (Udinese - SIENA 4-1 // Codrea a rămas pe bancă tot timpul meciului)

RUSIA (Premier League)

- Sorin GHIONEA (FC ROSTOV - Alaniya 0-1  // Ghionea a fost doar rezervă)

- Adrian ROPOTAN (DINAMO MOSCOVA - Saturn 1-0 // Ropotan nu a jucat pentru Dinamo)

TURCIA (Superliga)

- Giani KIRIŢĂ (Galarasaray - BURSASPOR 0-0 // Kiriţă nu a jucat pentru Bursaspor în derby-ul din Istanbul. În urma egalului obţinut la Galatasaray, echipa singurului român care evoluează în Superliga a coborît de pe prima poziţie a clasamentului, fiind devansată cu un punct, de Fenerbahce )

Clasament Germania Bundesliga (etapa 32): 1.Bayern (64 pcte)… 6.Stuttgart (53) … 18.Hertha (23)

Clasament Italia Serie A (etapa 35): 1.Inter (73 pct), 2.Roma (71) … 5.Palermo (58) … 9.Fiorentina (46), … 16.Lazio (40) … 19.Siena (30)

Clasament Rusia Premier League (etapa 7): 1.Spartak Nalchik (15 pct)…8.Rostov (10)… 10.Dinamo (9)… 12.Alania (8)

Clasament Ucraina Premier League (Etapa 27): 1.Şahtior (68 pcte), 2.Dinamo (65)...7.Metalurg Doneţk (36), 8.Arsenal (36)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
 •  27 Aprilie 2010, 18:20

kuban nu jucase cand a aparut articolul...lol

 •  27 Aprilie 2010, 14:14
Postat de pe 27 Aprilie 2010, 01:11

Razvanel ce zici tata? merita baiatu asta cu aproape o suta de goluri in Elvetia la 26 de ani la nationala? Sau il reprofilam pe Florescu atacant

ai dreptate are 65 de goluri in liga 2 din elvetia si 33 in liga 1 tot din Elvetia

 •  27 Aprilie 2010, 13:46

www in fata Lucescu uitate, mai deplaseaza-te si in alte tari sa vezi fotbalisti ca nu doar in liga lu mitica sunt

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close