INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

FOTO Juventus, cu Radu Drăgușin integralist, s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei! Urmează „Derby d'Italia”

Fundașul Radu Drăgușin (18 ani) a fost integralist la Juventus, în victoria 4-0 cu Spal. Campioana Italiei s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei.
Fundașul Radu Drăgușin (18 ani) a fost integralist la Juventus, în victoria 4-0 cu Spal. Campioana Italiei s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 20:37 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 00:33

Radu Drăgușin (18 ani) a fost integralist la Juventus în victoria 4-0 cu Spal. Campioana Italiei s-a calificat în semifinalele Cupei, unde o va întâlni pe Inter. 

Andrea Pirlo a mizat pe Drăgușin în al doilea meci consecutiv de Cupă. Internaționalul de tineret, stoper la bază, a fost folosit ca fundaș dreapta. Radu a revenit pe postul obișinuit, în centrul defensivei, în minutul 83, când Demiral a fost înlocuit.

Radu Drăgușin, calificare în semifinalele Cupei cu Juventus

Juventus a tranșat meciul din prima repriză. Alvaro Morata a deschis scorul în minutul 16, dintr-o lovitură de pedeapsă. Gianluca Frabotta a făcut 2-0 cu un șut puternic, din afara careului, în minutul 32. Dejan Kulusevski a făcut 3-0 în minutul 78, iar Federico Chiesa a stabilit rezultatul final la ultima acțiune a jocului.

6e nota media primită de Drăgușin, pe Twitter, de la fanii lui Juventus. Fundașul român se încadrează în media defensivei campioanei Italiei

Juventus - Inter, în semifinalele Cupei Italiei

Juventus va juca în semifinalele Cupei Italiei cu Inter Milano. În cealaltă semifinală, Atalanta așteaptă deznodământul duelului Napoli - Spezia, programat joi. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

EXCLUSIV Anunț de ultimă oră în Italia: „Parma l-a luat pe Man” » Gigi Becali: „Duceți-vă duminică în Italia să-l vedeți!”

Juventus i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin! Gazzetta dello Sport a făcut azi marele anunț

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
unurt1
unurt1  •  28 Ianuarie 2021, 09:38

Il transfera Anamaria Prodan si pe asta in Emiratele Arabe sau pe undeva pe acolo, o sa se piarda si apoi se intoarce in tara la FC Becali.

dubluv
dubluv  •  28 Ianuarie 2021, 08:09
Postat de denieru pe 28 Ianuarie 2021, 00:46

Ok si ? Cum s-a descurcat ca fundas dreapta ? S-a plasat bine ? Cum a parut in dueluri ? O analiza ceva in afara de copy paste de pe livescore ar fi mai utila.

am vazut ceva din meci, nu a fost prea prezent in joc, dar nici nu avea cum sa fie intr-un meci castigat de echipa lui cu 4-0 in care el a fost fundas. Nu prea a primit pase de la colegii lui de linie iar pasele lui au fost simple, scurte, mai degraba catre in spate decat pe jucatorii din fata lui.

denieru
denieru  •  28 Ianuarie 2021, 00:46

Ok si ? Cum s-a descurcat ca fundas dreapta ? S-a plasat bine ? Cum a parut in dueluri ? O analiza ceva in afara de copy paste de pe livescore ar fi mai utila.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează