INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

VIDEO Radu Drăgușin anunță unde vrea să se transfere: „Acolo îmi place”

Articol de , , - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 13:47 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 16:48

Fundașul Radu Drăgușin (21 de ani) nu a plecat încă spre Italia, după calificarea la EURO 2024, ci a mai stat câteva zile în țară, pentru a pune la punct noua sa afacere.

Apărătorul de la Genoa a vorbit la eveniment și despre activitatea fotbalistică. Drăgușin a fost om de bază în actuala campanie de calificare și a explicat ce înseamnă prezența la lot și calificarea la EURO 2024.

VIDEO Radu Drăgușin: „Oamenii mă apreciază și mă respectă”

„La națională am creat o familie, o echipă adevărată. Suntem foarte mândri de ce am făcut, suntem fericiți că bucurăm o țară întreagă. Am primit mii de mesaje și lumea ne mulțumea. Asta m-a emoționat foarte tare. Am înțeles că am făcut să realizez că am făcut ceva important. Chiar și mister Gilardino m-a felicitat. Am primit și din Italia mesaje.

Noi eram foarte încezători, eram siguri că ne vom califica. Faptul că am făcut-o de pe primul loc, cu cea mai bună apărare și fără să pierdem e rezultatul muncii noastre. E foarte important pentru noi. Ne-am dorit foarte mult să ajungem la EURO. Acolo sunt cele mai bune echipe. Nu contează cu cine joci”, a spus Drăgușin.

Ulterior, apărătorul a vorbit și despre viitorul său și despre un posibil transfer. Spune că vrea să joace în Anglia, acolo unde este în atenția mai multor cluburi, printre care Newcastle și Tottenham.

„Aș vrea un loc în care să evoluez și să mă dezvolt. Voi lua decizia când va fi momentul. Acum avem lucruri mai importante de făcut. Acum sunt la Genoa. 

Premier League e campionatul care îmi place. E un campionat pe care-l urmăresc și sper ca în viitor să ajung acolo. Sunt multe zvonuri, dar momentan nu e nimic. Voi lua o decizie când va fi cazul”, a mai spus Drăgușin.

Eu nu am niciun idol sau un model. Nu am avut niciodată un idol. Lumea zice că semăn cu Van Dijk, dar nu a fost niciodată un idol pentru mine. 

- Radu Drăgușin

FOTO. Cum arată sora lui Radu Drăgușin

+19 FOTO

Citește și: 

Antrenorul cu cea mai mare ascensiune din fotbal și-a decis viitorul. O putere a fotbalului îl așteaptă!

Sponsorul Rapidului, zguduit de un scandal de proporții » Tocmai a încasat „cea mai mare amendă din istorie”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează