INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Radu Drăgușin explică secretul transformării sale: „E prima oară când mi se întâmplă”

Radu Drăgușin. Foto: Imago Images
Radu Drăgușin. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 16:40 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 16:47

Radu Drăgușin (21 de ani), 3 goluri în ultimele 4 etape la Genoa, a declarat: „În ultimele săptămâni am lucrat foarte mult la fazele fixe”.

Împrumutat inițial la Genoa, apoi vândut de Juventus clubului rossoblu, Radu Drăgușin are un început incredibil de 2023. Transformându-se în stoperul-golgheter și fiind o opțiune importantă pentru selecționerul Iordănescu la startul preliminariilor CE 2024.

Cutremur în fotbalul românesc » 20 de arbitri sunt anchetați că au jucat la pariuri!
MAFIA PARIURILOR
Cutremur în fotbalul românesc » 20 de arbitri sunt anchetați că au jucat la pariuri!

Radu Drăgușin: „Trec printr-o perioadă foarte bună”

Timp de 24 de etape în Serie B, fundașul central în vârstă de 21 de ani nu a marcat niciodată. De la jumătatea lui februarie, a înscris de trei ori în ultimele patru runde. 

A urcat în careu la fazele fixe și s-a remarcat. Și datorită lui, Genoa este momentan pe locul 2, care asigură promovarea directă în Serie A.

„Trec printr-o perioadă foarte bună. Golurile mele au o explicație. În ultimele săptămâni am lucrat foarte mult la fazele fixe”, a declarat Drăgușin în cotidianul local Secolo XIX. „Am mai dat goluri la Primavera, dar niciodată în meciuri importante, e prima oară când reușesc să fiu atât de prolific la faze fixe”. Primul lui obiectiv: „Să joc cât mai multe meciuri, pentru a căpăta experiență, doar așa pot crește”.

Radu Drăgușin: „Un campionat se câștigă grație apărătorilor”

„Tricolorul” a vorbit și despre antrenorul Alberto Gilardino, fostul bombardier italian: „Dincolo de detaliile tactice, ne-a spus că un campionat se câștigă grație apărătorilor, pentru că echipa e mereu vie dacă nu primim gol. Ne oferă încredere, ne spune mereu să jucăm cu inima și să dăm totul. Numai astfel putem obține rezultate mari”.

Citește și:

S-a înțeles cu CFR! Fostul atacant al naționalei Braziliei aterizează azi în România

Leo Messi a luat marea decizie! Unde va juca de la vară campionul mondial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
freddy
freddy  •  10 Martie 2023, 18:17

Daca va uitati la rezumat o sa remarcati si ratarile lui Pușcaș. Omul e uluitor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează