INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

REZUMATUL VIDEO „Apare ca o sentință în careul advers” » Radu Drăgușin, specialistul fazelor fixe! + George Pușcaș, lăudat și el: „A perseverat”

Radu Drăgușin și George Pușcaș au marcat pentru Genoa. Foto: Instagram @emisfero1893
Radu Drăgușin și George Pușcaș au marcat pentru Genoa. Foto: Instagram @emisfero1893

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 12:31 / Actualizat marti, 07 martie 2023 12:31

Radu Drăgușin (21 de ani) a marcat a treia oară în ultimele patru jocuri pentru Genoa în victoria contra celor de la Cosenza, scor 4-0, speculând o fază fixă. După 44 de zile s-a deblocat și George Pușcaș (26 de ani), cu al treilea gol al gazdelor.

Genoa trage tare să prindă locul 2, direct promovabil în Serie A, pe care l-a recuperat după victoria (4-0) cu „lanterna roșie” Cosenza. 

Jumătate din golurile gazdelor au fost semnate de „tricolori”, ce au primit calificative foarte bune (7) pentru cele 90 de minute bifate luni seară. Au fost singurele realizări ale românilor din Serie B în această ultimă etapă.

Radu Drăgușin, lăudat de antrenorul Alberto Gilardino

Remarcabilă e forma etalată de Radu Drăgușin în 2023. Fundașul cumpărat de la Juventus a deschis scorul cu al treilea gol în 28 de partide, al doilea consecutiv pe teren propriu! 

„Nu este doi fără trei, spune un proverb italian. Drăgușin a prins gustul golului, punctând cu o lovitură de cap, fără speranțe pentru Micai”, l-a lăudat agenția Tuttob.com. 

Cuvinte de apreciere a avut și antrenorul Alberto Gilardino: „Sunt mulțumit de el, dar toți au jucat acum foarte bine. Au avut voință și determinare și mă bucur să am un asemenea lot ofertant”.

Radu Drăgușin, specialistul fazelor fixe: „Apare ca o sentință în careul advers”

Drăgușin e revelația trupei rossoblu. N-a lipsit în niciun meci din acest sezon, cu excepția celui din Cupă, cu SPAL, fiind titular în 29 din cele 31 de partide jucate de Genoa în Serie B și Cupă. 

Toate golurile sale au fost marcate cu capul din faze fixe. „Când apare în careu și se înalță spre minge devine tot mai mult ca o sentință. În defensivă a fost ordonat și nu a avut ezitări. N-a avut probleme la marcaj cu Marras”, a scris cotidianul local Il Secolo XIX, care i-a acordat tot nota 7.

Revine Cosmin Contra! Fostul selecționer, anunțat la noua echipă » Va avea un salariu impresionant!
Damac FC
Revine Cosmin Contra! Fostul selecționer, anunțat la noua echipă » Va avea un salariu impresionant!

„George Pușcaș a perseverat”

Titularizat constant după accidentarea lui Coda, George Pușcaș a înscris și el, după 44 de zile pe sec. Este al patrulea gol pentru Grifon în 21 de prezențe în acest campionat. 

„Mă bucur că am înscris și am deblocat partida. Este o plăcere să lucrez cu Gilardino și Coda, care mi-au dat sfaturi bune despre cum să mă mișc în atac, au mare experiență. Am fost buni din toate punctele de vedere”, a declarat după meci atacantul român. 

„Nu este ușor să te descurci în traficul aglomerat din careul lui Cosenza. Are meritul de a fi perseverat și la sfârșit efortul i-a fost recompensat cu reușita de 3-0”, a comentat Tuttob.com.

Greutatea atacului e toată pe umerii săi, dar Gilardino l-a motivat extraordinar. Pușcaș s-a descurcat ca un atacant adevărat la gol. S-a mișcat mult și s-a arătat des la combinații. 

- Il Secolo XIX, cotidian local

Citește și:

Cum și-a „torturat” Ten Hag jucătorii după dezastrul cu Liverpool

Steaua, în Top 20 mondial al celor mai iubite echipe din lume

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
pErsanu02
pErsanu02  •  07 Martie 2023, 14:55

Puscas asta e un fel de STAN SI BRAN al fotbalului romanesc. L-as pune langa Seroni , langa Nistor si langa Ivan. Mai era Burlacu ala de la Craiova, si il mai amintesc si pe grasutu ala de la Craiova Markovic , sau pe Budescu. Cand ii vad pe astia in ce hal se prezinta ca fotbalisti ma pufneste rasul. Si vreti sa avem fotbal ? Pai altii saracii se antreneaza singuri , trag de ei si abia ajung in liga 2 sau a 3 ca n-au loc de perlele fotbalului romanesc. Atat ma bucu ca a ajuns atat de jos fotbalul romanesc cat nu va imaginati. Cu antrenori care ii tine Becali 2,3 etape si dupaia ii da afara si devin etalon in fotbalul romanesc. Si va mai mirati de ce va ia Becali la misto. :))) Liga VARZEONA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează