INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SONDAJ

Steaua, în Top 20 mondial al celor mai iubite echipe din lume! Incredibil pe cine depășește!

Galeria Stelei în 2014, cu Ludogoreț, foto: Imago
Galeria Stelei în 2014, cu Ludogoreț, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 11:51 / Actualizat marti, 07 martie 2023 12:20

Real Madrid conduce în sondajul live realizat de Marca, urmată de Liverpool, Milan și Ajax. Steaua e pe 19, iar după ea apar Atletico, Barcelona și PSG.

Într-o lume a fotbalului plină de rivalități, Marca și-a provocat cititorii la un sondaj. Cele mai iubite și cele mai urâte echipe. Nu doar din Spania, de pe întreg globul.

„Am plecat plângând, fotbaliștii sunt proști și aroganți” » Într-o furtună de scandaluri, un model din Barcelona a povestit ce a pățit la o petrecere privată
METROSPORT
„Am plecat plângând, fotbaliștii sunt proști și aroganți” » Într-o furtună de scandaluri, un model din Barcelona a povestit ce a pățit la o petrecere privată

28 de echipe, 14 din Europa, inclusiv Steaua

A ales 28 de formații (14 din Europa, 8 din America de Sud, două din America de Nord și Centrală, două din Asia și două din Africa), inclusiv Steaua București (cu emblema istorică roș-albastră), și oricine participă poate da fiecăreia note de la 1 la 10.

Steaua, deasupra lui Atletico și a Barcelonei

În acest moment, cu peste 206.000 de voturi, Real Madrid e prima, urmată de Liverpool, iar Steaua e în Top 20, pe locul 19, după Galatasaray (18), dar înaintea unor cluburi mari ale Europei, ca Atletico, Barcelona sau PSG.

Pozițiile 21-22 ocupate de Atletico și Barcelona au o explicație. Pe site-ul Marca intră cei mai mulți fani ai lui Real. Ultima, a 28-a, este PSG.

TOP MARCA

1. Real Madrid5,61 (medie a notelor)
2. Liverpool5,58
3-4. AC Milan5,43
4. Ajax5,43
5. Manchester United5,13
....................... 
18. Galatasaray4,45
19. Steaua4,44
20. America4,40
21. Atletico4,39
22. Barcelona4,36
........................ 
28. Paris SG3,56

Echipele alese pentru sondaj

  • EUROPA - Real, Barcelona, Atletico, Bayern, PSG, Milan, Juventus, Ajax, Porto, Benfica, STEAUA, Liverpool, Man. United, Galatasaray
  • AMERICA DE SUD - Boca, River, Santos, Flamengo, Palmeiras, Penarol, Colo Colo, Nacional Medellin
  • AMERICA DE NORD/CENTRALĂ - LA Galaxy, America 
  • AFRICA - Al-Ahly Cairo, Raja Casablanca 
  • ASIA - Al-Nassr, Persepolis

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Cum a reacționat când a auzit că Neymar pleacă la PSG: „Cum să lași La Liga pentru un campionat mai slab?” + „Ar fi câștigat sigur un Balon de Aur la Barcelona”

OFICIAL Revine Cosmin Contra! Fostul selecționer, anunțat la noua echipă » Va avea un salariu impresionant!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (59)
Catalynn..__
Catalynn..__  •  08 Martie 2023, 10:57
Postat de freddy pe 07 Martie 2023, 17:23

Mno...nush ce sa zic. Fost stelist, actual fecesebist, sper viitor stelist din nou, daca nu raman fecesebist. Ca am fost si v-am vazut si nu mi-a placut. Nu scapi de mine dar putem sa si radem ca intr-un final nu mi-ai facut nici un rau. Si nici eu tie. Nu suntem adrieni sa luam personal niste discutii pe un forum. Viata e frumoasa. Si cu Steaua si fara Steaua. PS Daca suplimenteaza ciobanul banii pentru postaceala, o sa fiu mai agresiv dar deocamdata a intarziat cu salariul... :)) O las si eu mai usor :))))

Asta e probabil cel mai echilibrat și de bun simt răspuns pe care l-am primit in ultima vreme de la un suporter al FC fcsb! Vezi, nu am zis “fcsbist”! Pt ca erai practic singurul de pe aici care își asuma. :-))) Cât despre Steaua, in momentul de făță încă nu este pt toată lumea ci ca și încă de la început, doar pt suporterii “înrăiți”, dispuși sa fie lângă echipa indiferent de liga, joc și rezultate. Adriann, poți spune sau crede ce vrei despre el, este pt Rapidul lui un astfel de suporter. De ce jucam atât de prost!? Eu unul nu am nicio explicație! Antrenor avem, lot avem (antrenorul spune ca este mulțumit de ce are la dispoziție), la anteramente se muncește, deja s-au jucat destule meciuri pt a se forma relațiile de joc, terenul e practic masa de biliard, vremea superba și galeria a fost prezenta ca in vremurile bune (in ultimul timp, după cum știi, au preferat sa nu intre la meci decât sa fie bătaia de joc a Jandarmeriei). Mai mult de atât ce poți cere!? Asta ca “nu sunt motivați pt ca nu au drept de promovare” e pt prosti. Sunt profesioniști, sunt plătiți la zi, au practic cele mai bune condiții de antrenament din L2 și probabil top 3 L1. Mai mult, dacă nu sunt multumiți și motivați la Steaua, jucând modest și făcând economie de efort și implicare nu ii remarca și nu ii ia nimeni undeva unde poate le-ar fi mai bine, deci dacă nu joaca pt club măcar ar trebui sa joace pt viitorul lor (mă refer desigur la cei cât de cât mai tineri). Așa ca, repet, chiar am vreo explicație!

bibi.gecali
bibi.gecali  •  07 Martie 2023, 20:41

Hahahahaaaa!...Ce gluma buna!!!

doar...titi
doar...titi  •  07 Martie 2023, 19:17
Postat de dr.jivago pe 07 Martie 2023, 17:37

Evident, ca in acest clasament e vorba despre csa, echipa cazarmii, echipa lui oprita, a generalilor care mai pun de-o ciorba de burta! Aceasta gherla ,facuta la apelul bocancilor de seara, ,,curata ,,bugetul statului cu cateva milioane de € pe luna! Trai nineaca, pe banii mujicilor! Si mai se zice ca romanul s-a nascut prost???

esti intr-o mare eroare!!! alde talpan si ultrasicii lui cu tot cu rude si vecini strange vreo 200(doua sute) de voturi!! fcsb e CONTINUATOAREA de drept pe linie SPORTIVA si asta or sa afle toti in 9 zile!!!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează