INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA

Declarația surprinzătoare dată de fostul coleg al lui Drăgușin de la Genoa: „Știam că asta se va întâmpla!”

Drăgușin și Bani într-un duel Genoa - Torino / FOTO: Imago +18   FOTO
Drăgușin și Bani într-un duel Genoa - Torino / FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 18:35 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 18:35

Mattia Bani (30 de ani), fundașul celor de la Genoa, a explicat de ce plecarea lui Radu Drăgușin (22 de ani) nu a fost resimțită la prim divizionara din Serie A.

Drăgușin va deveni al treilea cel mai scump transfer din istoria clubului Genoa, dacă toate clauzele vânzării la Tottenham vor fi activate. Italienii au obținut bani frumoși și au reușit să găsească rapid soluții pentru umplerea golului.

Arena de 427 de milioane de euro va fi inaugurată în aprilie » Imagini senzaționale
PROIECT
Arena de 427 de milioane de euro va fi inaugurată în aprilie » Imagini senzaționale

Mattia Bani a fost colegul „tricolorului” în linia defensivă și spune că plecarea lui Radu în Premier League nu a fost resimțită.

Mattia Bani, după plecarea lui Radu Drăgușin de la Genoa: „Știam că ne vom descurca și fără el”

„M-am înțeles foarte bine cu Radu, inclusiv sezonul trecut. Dar am fost încrezători că ne vom descurca și fără el.

Cred că este o chimie aparte între fotbaliști și staff. Antrenorul ne-a oferit liniștea necesară încă de la instalare. Când rezultatele sunt bune, totul merge perfect. Sperăm să continuăm pe același drum.

Faptul că Gilardino a fost și un mare jucător a ajutat mult. Se punea în pielea noastră de fiecare dată, ne înțelege.

Sperăm să atingem cât mai rapid borna celor 40 de puncte stagionale. Dacă am încheia în top 10 ar fi ceva special la primul sezon de la revenire”, a spus Mattia Bani potrivit Footbal Italia.

Florin Manea, informații despre situația lui Radu Drăgușin

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin (22 de ani), a oferit miercuri detalii despre situația fundașului central la Tottenham.

Radu se pregătește bine. A fost observată treaba asta de oamenii de acolo. Vidic a stat 6 luni până a început să joace la Manchester United. Nu e așa ușor să intri direct. E normal să își aștepte locul. E îmbucurător că a jucat și acele minute. Eu cred că va prinde meciuri mai multe și va deveni titular de bază al echipei, în viitorul apropiat. Nu îi fac eu echipa lui Postecoglou.


Noi nu suntem supărați pe faptul că nu a jucat. Mai ales că doar a venit. Cred că de la următoarele meciuri va prinde minute, poate chiar va fi titular. Nu există probleme de adaptare. Ritmul e mai intens, dar nu mi-a zis nimic Radu cum că i s-ar părea că e în urma celorlalți.


Stau singuri în cameră. S-a împrietenit cu toată lumea, chiar și cu Son, cu Werner. S-a integrat! Cu Romero s-a împrietenit pentru că au avut același traseu, Juventus, Genoa. La Tottenham ai totul pregătit. Ai oameni care te ajută să îți găsești casă, mașină. I-au găsit o locuință într-o zonă liniștită, departe de oraș, la 15 minute de stadion. Peisajul e frumos, el e liniștit

- Florin Manea, la „Fotbal Club” de la Digi Sport

VIDEO. Premier GSP » Sfaturile lui Costel Pantilimon pentru Radu Drăgușin: „Standardele sunt foarte ridicate în Premier League, trebuie să aibă răbdare”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un fost internațional francez îl face praf pe Kylian Mbappe: „Ne-am săturat de el. Să se ducă odată!”
FRANȚA
Un fost internațional francez îl face praf pe Kylian Mbappe: „Ne-am săturat de el. Să se ducă odată!”
Ce a pățit omul serii din Europa League » S-a întâmplat în timp ce reușea un hattrick senzațional împotriva lui AC Milan
FRANȚA
Ce a pățit omul serii din Europa League » S-a întâmplat în timp ce reușea un hattrick senzațional împotriva lui AC Milan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează