INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTEHNAM

Ce note a primit Radu Drăgușin după cele 11 minute jucate în Everton - Tottenham 2-2

Radu Drăgușin a jucat 11 minute în Everton - Tottenham, foto: Imago Images
Radu Drăgușin a jucat 11 minute în Everton - Tottenham, foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 17:45 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 18:18

Radu Drăgușin (22 de ani) a evoluat 11 minute în partida Everton - Tottenham, în etapa 23 din Premier League. Managerul Ange Postecoglou l-a trimis pe teren în locul danezului Pierre-Emile Hojbjerg (28 de ani).

Fundașul român a intrat pe teren la scorul de 2-1 pentru echipa sa, însă Spurs s-a văzut egalată în minutul 94, după reușita lui Jarrad Branthwaite (21 de ani).

Valentin Mihăilă, gol în victoria dramatică obținută de Parma » Cum a înscris
ITALIA
Valentin Mihăilă, gol în victoria dramatică obținută de Parma » Cum a înscris

Notele pe care le-a primit Radu Drăgușin pentru evoluția din meciul Everton - Tottenham

Jurnaliștii englezi l-au notat pe Drăgușin pentru cele 11 minute jucate în partida dintre Everton și Tottenham, chiar dacă fotbalistul nu a avut multe minute la dispoziție.

BBC l-a notat pe Radu cu 4,88. A fost a doua cea mai mică nota din echipa lui Spurs, după Bryan Gil (22 de ani), jucător care a intrat cu 3 minute înainte de fotbalistul român. Cea mai mare notă a primit-o Richarlison (26 de ani), cel care a reușit să puncteze de două ori pentru Tottenham.

Jurnaliștii Eurosport UK au fost ceva mai indulgenți cu Drăgușin și i-au oferit nota 6, precum mulți dintre colegii săi. James Maddison (27 de ani) a fost cel mai bine notat jucător, cu 8.

6,4 a fost nota pe care platforma SofaScore i-a oferit-o românului. El a avut un șut blocat, un duel aerian câștigat, patru atingeri de balon și o pasă reușită din două.

The Standard nu l-a notat pe apărătorul român, așa cum a procedat și în cazul celorlalți jucători introduși pe teren după minutul 85.

Cum s-a descurcat Radu Drăgușin în Everton - Tottenham:

  • În minutul 90, Beto a căzut de lângă Radu în timp ce urmărea o centrare. Gazdele au cerut penalty, arbitrii nici n-au vrut să audă. Reluările au relevat că nu se impunea acordarea penalty-ului, contactul dintre cei doi a fost moale.
  • Minutul 90+3, Radu l-a doborât din nou pe Beto, de această dată în marginea careului mare. A fost o intervenție cu umărul, nesancționată de arbitru. Banca lui Everton a „luat foc”, antrenorul Sean Dyche a văzut cartonașul galben pentru proteste.
  • Minutul 90+9, Drăgușin, avansat în jumătatea adversă, a câștigat un duel aerian.

Duminică, 4 februarie, începe Premier GSP!

Citește și alte articole:

Cel mai prost transfer din istoria lui Real Madrid, declarație controversată: „Ronaldo nu a fost mai bun ca mine”
REAL MADRID
Cel mai prost transfer din istoria lui Real Madrid, declarație controversată: „Ronaldo nu a fost mai bun ca mine”
Liber din vară, David de Gea a avut ofertă concretă din Premier League, dar a refuzat-o!
PREMIER LEAGUE
Liber din vară, David de Gea a avut ofertă concretă din Premier League, dar a refuzat-o!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  03 Februarie 2024, 20:16

Corect. Uite ca se poate face un articol si din asa ceva. Propunere: a se discuta (cu impresarul de fatza) ordinea legării șireturilor, și dacă exista vreo superstiție legata de intrarea in "iarba". Cruci, muscat iarba, sărit câțiva pași într-un anumit picior, care e ala / dacă e cazul, jambiere ridicate cat/in ce ordine, de la stil Dobrin la stil Neymar. Hai, ca v-am scris și ziarul de maine. Daca mai forjează Bastenitos una-doua, 3 sa plătiți abonament. Da, abonament.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează