INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

„E de mare interes pentru Parma” » Un jucător român ar putea deveni coleg cu Man și Mihăilă!

Dennis Man și Valentin Mihăilă, românii de la Parma // foto: Imago Images
Dennis Man și Valentin Mihăilă, românii de la Parma // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2022 11:10 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 11:33

Juventus are un acord cu Genoa pentru achiziționarea fundașului Andrea Cambiaso pentru 4 milioane de euro plus Radu Drăgușin (20 de ani). Numai că stoperul român nu e convins de mutare și a cerut timp suplimentar de gândire. Parma, tot din Serie B, stă la pândă.

Juventus și Genoa, echipă din Serie B, au bătut palma pentru transferul fundașului stânga Andrea Cambiaso, în vârstă de 22 de ani. Italianul urma să ajungă la Juve pentru 4 milioane de euro plus Radu Drăgușin ca monedă de schimb. Numai că afacerea s-a împotmolit.

Dezamăgit de alegerea lui Juventus și reticent la ideea de a juca în Serie B, Drăgușin întârzie să dea undă verde mutării.

Denis Alibec a recunoscut că a discutat cu giuleştenii: „Rapid sună bine, dar n-am cum să trec peste asta” + Ce-l împiedică să facă acest pas şi ce spune despre experienţa de la CFR Cluj
turcia
Denis Alibec a recunoscut că a discutat cu giuleştenii: „Rapid sună bine, dar n-am cum să trec peste asta” + Ce-l împiedică să facă acest pas şi ce spune despre experienţa de la CFR Cluj

Parma stă la pândă pentru Radu Drăgușin, care nu e convins de Genoa

El a cerut timp suplimentar de gândire, scrie publicația Parma Live, care menționează că Drăgușin „este de mare interes pentru Parma, care nu vrea să întrerupă definitiv contactul cu tabăra jucătorului, având în vedere că acesta nu a acceptat încă destinația Genoa”.

Cumpărat de Juventus în 2018 de la Regal București, Radu Drăgușin a fost împrumutat sezonul trecut la Sampdoria, ulterior la Salernitana. Prin mutarea la Genoa sau Parma ar face un pas aparent înapoi, coborând în Serie B.

La Parma, care va ataca promovarea în Serie A, ar fi coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă.

21 de meciuriare Radu Drăgușin în Serie A: unul pentru Juventus, 7 pentru Salernitana, 13 pentru Sampdoria

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Anglia, campioană europeană U19 după o finală cu Israel decisă în prelungiri

Manchester United a rezolvat primul transfer din era Ten Hag! Următoarea țintă, un jucător de la Ajax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează