INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV „Poate juca în orice campionat din lume! Ar fi în trend cu Premier League!” » Fostul antrenor al lui Drăgușin îl consideră apt să facă față rigorilor de la Tottenham

Radu Drăgușin / Sursă foto: Imago Images
Radu Drăgușin / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 13:59 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 14:40

Emil Săndoi, fost selecționer al naționalei U21, a vorbit despre posibilitatea unui transfer al lui Radu Drăgușin la Tottenham, Spurs arătându-se interesată de titularul din defensiva naționalei. Tehnicianul a lucrat cu stoperul de 21 de ani la „tineret” și e convins că fotbalistul lui Genoa „poate evolua în orice campionat din lume”.

Fotbalistul român al momentului e pe cale să facă un pas major în carieră, chiar în anul în care va participa alături de România la EURO 2024. Tottenham, locul 5 în Premier League, se află pe urmele lui Drăgușin, impresarul acestuia, Florin Manea, dezvăluind că britanicii ar fi dispuși să plătească peste 30 de milioane de euro în schimbul fundașului.

Emil Săndoi, om de fotbal care-l cunoaște bine pe Drăgușin, a vorbit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor despre modul în care ar decurge adaptarea acestuia la rigorile unui campionat de talia Premier League.

Negocieri cu Tottenham pentru transferul lui Radu Drăgușin! Impresarul susține: „Suntem la 32 de milioane de euro acum. Salariu de 5-6 ori mai mare”
OFERTĂ
Negocieri cu Tottenham pentru transferul lui Radu Drăgușin! Impresarul susține: „Suntem la 32 de milioane de euro acum. Salariu de 5-6 ori mai mare”

Emil Săndoi, despre posibilitatea ca Radu Drăgușin să ajungă la Tottenham: „E pregătit să joace în orice campionat din lume”

„Radu e profesionist, e un băiat isteț, precupat numai și numai de fotbal, chiar îl apreciez! Mă bucur pentru evoluțiile pe care le-a avut și pentru progresul înregistrat.

În momentul în care joci titular în Serie A, aș putea spune acum că e pregătit să joace în orice campionat din lume. Poate că în Italia au început să se înscrie mai multe goluri, dar rămâne un campionat tacticizat, e foarte greu să joci împotriva unor echipe italiene, ați văzut și ce a fost în cupele europene, cu Inter ajungând în finala Ligii Campionilor.

Din punctul meu de vedere, este unul dintre cele mai grele campionate, chiar dacă valoric nu e peste campionatul Spaniei, de exemplu. Dar cred că e ma greu să joci în Serie A decât să joci în prima ligă a Spaniei”, a punctat Săndoi. 

Săndoi e convins că Radu Drăgușin ar face față în Premier League: „La calitățile lui fizice, ar fi în trend cu campionatul Angliei”

Fostul mare fotbalist al Universității Craiova e convins că Radu Drăgușin n-ar avea probleme în a se acomoda stilului de joc din Premier League: 

La calitățile fizice pe care le are, ar fi în trend cu campionatul Angliei, chiar dacă un transfer are, de fiecare dată, riscurile lui din punct de vedere profesional.

În rest, sunt sigur că s-ar duce pe un salariu mai mare, ar avea un contract mai bun, ar fi o experiență pentru el. Însă, gândindu-mă la calitățile fizice pe care le are, eu cred că i se potrivește campionatul Angliei. Șansele sunt mari să aibă evoluții bune și acolo (n.r. - în Premier League). Ar fi un pas în față, niciodată nu poți să compari Tottenham cu Genoa”, a afirmat Săndoi, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Transferul lui Radu Drăgușin ar fi istoric

În pole-position pentru transferul stoperului ar fi Tottenham, echipă cu pretenții la primele locuri în Anglia. Impresarul lui Drăgușin, Florin Manea, susține că londonezii îl vor urmări la treabă pe Radu în această seară, la meciul dintre Genoa și Juventus, ora 21:45.

Drăgușin ar deveni cel mai scump fotbalist român din istorie în cazul în care mutarea s-ar înfăptui pe o sumă apropiată de cea menționată de impresar.

Iată clasamentul celor mai scumpi jucători români din istorie:

JucătorSezonTransferat de la...la...Sumă (€)
1. Adrian Mutu03/04ParmaChelsea19 mil.
2. Cristi Chivu03/04AjaxAS Roma18 mil.
3. Cristi Chivu07/08AS RomaInter Milano16 mil.
4. Dennis Man20/21FCSBParma13 mil.
5. Răzvan Marin19/20Standard LiegeAjax12,5 mil.

VIDEO Jurnalistul Narcis Drejan, laude pentru Radu Drăgușin: „Arată a fotbalist, se apropie de nivelul lui Chivu și Mutu”

Citește și alte știri despre Radu Drăgușin: 

Ce ar însemna transferul lui Drăgușin la Tottenham: al patrulea român la Spurs și primul jucător de câmp în elita Angliei după 4 ani!

Negocieri cu Tottenham pentru transferul lui Radu Drăgușin! Impresarul susține: „Suntem la 32 de milioane de euro acum. Salariu de 5-6 ori mai mare”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bajescu
bajescu  •  15 Decembrie 2023, 14:49

Tottenham este o echipa medie dintr-un campionat extrem de tare. Dragusin a jucat la Juventus si a facut-o foarte bine. Cred ca ar merita o echipa mai buna decat Tottenham. De ce nu Manchester City?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează