INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Negocieri cu Tottenham pentru transferul lui Radu Drăgușin! Impresarul susține: „Suntem la 32 de milioane de euro acum. Salariu de 5-6 ori mai mare”

Radu Drăgușin // foto: Imago Images
Radu Drăgușin // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 12:59 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 13:49

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin (21 de ani), susține că poartă negocieri în această perioadă pentru transferul fundașului la Tottenham, în Premier League. „Suntem la 30, 32 de milioane de euro”, spune Manea.

Titular incontestabil în echipa cu care Genoa a promovat în Serie A și formația care a obținut calificarea României la EURO 2024, Radu Drăgușin a atras atenția unor cluburi importante din Europa.

În pole-position pentru transferul stoperului ar fi Tottenham, echipă cu pretenții la primele locuri în Anglia. Impresarul lui Drăgușin, Florin Manea, susține că londonezii îl vor urmări la treabă pe Radu în această seară, la meciul dintre Genoa și Juventus, ora 21:45.

Scandal halucinant cu omul adus de Kopic la Dinamo! Scene de K1: luat la bătaie pe bancă și în parcare, a intervenit poliția!
DINAMO
Scandal halucinant cu omul adus de Kopic la Dinamo! Scene de K1: luat la bătaie pe bancă și în parcare, a intervenit poliția!

Radu Drăgușin, pe radarul lui Tottenham. Florin Manea susține: „Ne-am întâlnit la Londra”

„M-am întâlnit cu ei la Londra acum câteva zile. Se află și ei la meci unde sunt și eu astăzi, vom vedea Genoa - Juve. Să vedem, sunt semne bune. Cei de acolo ar vrea să-l transfere. Nu a mai semnat prelungirea cu Genoa. Nu cred că e cazul de prelungire.

În jurul a 30 de milioane, 32, acolo suntem. Eu așa o văd, o lovitură pentru fotbalul românesc, el reprezintă fotbalul românesc. Sunt foarte multe cluburi la meci, nu e o discuție definitivă.

Nu știm dacă cei de la Genoa vor fi de acord să-l lase de acum, dar suntem aici să discutăm. Nu cred că cineva va da 30 de milioane să mai joace la Genoa jumătate de an”, a afirmat Manea la Fanatik.

Impresarul spune și că „o să-i facem salariu foarte bun, mult peste ce câștigă la Genoa, de 5-6 ori”. El încasează 600.000 de euro anual la Genoa, deci ar sări undeva la 3 milioane de euro dacă mutarea s-ar concretiza.

Tottenham îi are ca fundași centrali pe Cristian Romero, Micky van de Ven și Eric Dier. Ultimii doi sunt în prezent accidentați, ceea ce l-a forțat pe antrenorul Ange Postecoglou să folosească în centrul apărării fundași laterali, pe Emerson Royal și Ben Davies.

Transferul lui Radu Drăgușin ar fi istoric

Drăgușin ar deveni cel mai scump fotbalist român din istorie în cazul în care mutarea s-ar înfăptui pe o sumă apropiată de cea menționată de impresar.

Iată clasamentul celor mai scumpi jucători români din istorie:

JucătorSezonTransferat de la...la...Sumă (€)
1. Adrian Mutu03/04ParmaChelsea19 mil.
2. Cristi Chivu03/04AjaxAS Roma18 mil.
3. Cristi Chivu07/08AS RomaInter Milano16 mil.
4. Dennis Man20/21FCSBParma13 mil.
5. Răzvan Marin19/20Standard LiegeAjax12,5 mil.

VIDEO. Radu Drăgușin: „Știu că se scrie că semăn cu Van Dijk, dar nu am idoli”

Mai multe știri despre stranieri:

Ianis Hagi ar putea pleca în iarnă de la Alaves » Echipa „în criză” care ar avea nevoie de el acum

Imediat după calificare, Dan Petrescu a anunțat decizia cu privire la sezonul viitor: „Jeonbuk are nevoie de o schimbare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
DjimZmit
DjimZmit  •  16 Decembrie 2023, 07:44

Mai e mult pana departe. Nu cred in cele 30 de milioane, cel putin nu acum. Nu i-a crescut valoare de sase ori in mai putin de un an, dupa cateva meciuri la Genoa. Oricum, este un baiat serios si o sa ajunga departe...

parpalache
parpalache  •  16 Decembrie 2023, 07:39

Daca chiar il voiau ,il luau in 24 de ore,nu„negociau”!

BindenDanDat
BindenDanDat  •  15 Decembrie 2023, 20:22
Postat de Maerc pe 15 Decembrie 2023, 13:31

Abureli :)

Manea vrea sa intre la el tot salariul lui Dragusnin, și apoi sa ii dea chiar el, impresarul, un card meșteșugit.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close