FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scandal halucinant cu omul adus de Kopic la Dinamo! Scene de K1: luat la bătaie pe bancă și în parcare, a intervenit poliția!

Aleksa Boskovic, preparatorul fizic agreat și adus de Zeljko Kopic la Dinamo, a fost implicat într-un scandal de proporții pe durata aventurii avute în Bulgaria / Fotomontaj Stela Tănase +13   FOTO
Aleksa Boskovic, preparatorul fizic agreat și adus de Zeljko Kopic la Dinamo, a fost implicat într-un scandal de proporții pe durata aventurii avute în Bulgaria / Fotomontaj Stela Tănase

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 11:06 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 13:19

Aleksa Boskovic, preparatorul fizic agreat și adus de Zeljko Kopic la Dinamo, a fost implicat într-un scandal de proporții pe durata aventurii avute în Bulgaria, la Botev Plovdiv. De altfel, finalul de mandat cu turbulențe al lui Kopic a fost cauzat și de altercația violentă în care au fost implicați oamenii săi.

În vârstă de 30 de ani, sârbul Aleksa Boskovic a fost „recrutat” de Zeljko Kopic pentru a reîmprospăta suflul fotbaliștilor lui Dinamo. Preparatorul e considerat unul dintre oamenii de încredere ai croatului, cei doi colaborând și la Botev Plovdiv, precedenta experiență în antrenorat a lui Kopic.

Un detaliu inedit în ceea ce-l privește pe specialistul sârb transferat de Dinamo a fost scos la iveală de presa din Bulgaria încă din toamna anului trecut, când mandatul lui Kopic la Plovdiv se apropia de final. 

Decizie importantă luată de Zeljko Kopic! Ce va face până la finele lui 2023
DINAMO
Decizie importantă luată de Zeljko Kopic! Ce va face până la finele lui 2023

Noul preparator fizic al lui Dinamo, luat la bătaie de fostul „secund” al lui Zeljko Kopic

Portalul plovdiv24.bg scria la acea vreme cum Boskovic a fost pur și simplu luat la bătaie pe margine, în timpul unui meci, de către „secundul” lui Kopic din acea perioadă, armeanul Artur Hovhannisyan.

„Scandal urât la Botev! Schimb de insulte și lovuituri între antrenorii din staff-ul lui Zeljko Kopic”, titra site-ul menționat.

Altercația s-a petrecut pe 12 noiembrie 2022, pe durata și la finalul meciului pierdut de Botev Plovdiv în fața celor de la FC Arda Kardzhali. Scenele desprinse din sporturile de contact ar fi avut loc în primele minute ale reprizei secunde, la scorul de 1-0 în favoarea echipei din Plovdiv.

Scandal halucinant cu omul adus de Kopic la Dinamo! Scene de K1: luat la bătaie pe bancă și în parcare, a intervenit poliția!
Aleksa Boskovic, preparatorul înregimentat de Kopic la Dinamo

Conform sursei citate, „secundul” Artur Hovhannisyan s-a năpustit asupra lui Boskovic, imediat după accidentarea suferită de James Eto'o, camerunezul din linia mediană a lui Botev Plovdiv. 

Iar după o discuție tensionată, purtată pe tonuri acuzatoare, în care preparatorului i s-a reproșat, cel mai probabil, condiția fizică precară a fotbaliștilor săi, armeanul l-ar fi lovit pe Boskovic cu pumnul! Momentul a fost surprins inclusiv de suporterii aflați în tribune, care au făcut haz de cele petrecute pe banca lui Botev.

Altercația a continuat după meci, în parcare!

Asta n-a fost tot, fiindcă, imediat după finalul partidei, Hovhannisyan l-ar fi lovit din nou pe sârbul născut la Mladenovac, lângă Belgrad. Cea de-a doua „repriză” s-a consumat în zona dintre vestiare și parcare și a atras alți martori oculari. 

Scandal halucinant cu omul adus de Kopic la Dinamo! Scene de K1: luat la bătaie pe bancă și în parcare, a intervenit poliția!
Artur Hovhannisyan, în stânga, omul care i-a aplicat corecția fizică lui Boskovic

„Poliția a fost nevoită să intervină și să oprească lupta”, au mai scris jurnaliștii de la plovdiv24.bg.

Hovhannisyan era angajat la Botev încă de dinainte ca Zeljko Kopic să preia gruparea din Plovdiv, dar a rămas în staff și după venirea croatului.

O lună mai târziu, Kopic a fost demis

La nici o lună de la acel moment, conducerea bulgarilor a decis rezilierea contractului lui Kopic.

Interesant e că, în momentul plecării de la Plovdiv, clubul bulgar a ales să-l „înțepe” pe croat, menționând în mesajul de adio inclusiv momentul de K1 descris mai sus. Botev Plovdiv a comunicat atunci că rezilierea s-a produs „din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare și a conflictelor din cadrul staff-ului său, Kopic nereușind să-și îndeplinească sarcinile trasate”.

Aleksa Boskovic are 30 de ani și e născut pe 10 mai 1993. În CV-ul său, pe lângă Botev Plovdiv, se mai regăsesc echipe precum FK Bezanija, Al-Batin, Kazma SC, FDC Vista.

Scandal halucinant cu omul adus de Kopic la Dinamo! Scene de K1: luat la bătaie pe bancă și în parcare, a intervenit poliția!
Boskovic, în momentul în care activa în Arabia Saudită / Sursă foto: Facebook

„Antrenor cu experiență în zona de înaltă performanță, cu o istorie de lucru demonstrată în industria sportului. Cunoștințe în coaching, științe sportive, antrenamente de forță, fiziologia exercițiilor și condiționare”, scrie pe profilul de LinkedIn al lui Boskovic.

Mădălin Udrea a fost preparatorul fizic cu care Ovidiu Burcă a lucrat la Dinamo în ultimul an și jumătate. Metodele acestuia au fost extrem de apreciate de jucătorii „câinilor”

VIDEO Marius Niculae: „Dinamo are nevoie de jucători peste medie pentru a se salva de la retrogradare”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Decizie importantă luată de Zeljko Kopic! Ce va face până la finele lui 2023

EXCLUSIV Probleme pentru Dinamo în mercato de iarnă » Cine dă peste cap planurile „câinilor”

EXCLUSIV Cristi Borcea, nostalgic după ce-a văzut imagini de colecție cu Dinamo: „Uite așa-i plimbam, costa cam o sută de mii de euro!” + Pronostic surprinzător privind salvarea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
jackdante
jackdante  •  15 Decembrie 2023, 17:49
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 15 Decembrie 2023, 12:33

Aceeași treabă pe care o are FCSB cu Steaua!!!!!!!!

Steaua joaca doar in liga 1. exemplu corect,aceasi treaba pe care o sa o aiba vitan barzesti cu liga 1 dupa 6 luni adica niciuna.

lapusneanul
lapusneanul  •  15 Decembrie 2023, 13:08

aloo, dinamovistilor, ați înțeles ce a vrut autorul sa va sugereze ?...:))

alex03036
alex03036  •  15 Decembrie 2023, 12:59

CAN CAN!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează