INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FULHAM - TOTTENHAM

Detalii de culise despre titularizarea lui Radu Drăgușin: „Am primit un mesaj de la Edi”

Radu Drăgușin este pe val cu Tottenham / Foto: Imago
Radu Drăgușin este pe val cu Tottenham / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 13:42 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 14:25

Impresarul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, a dezvăluit ce mesaj i-a trimis selecționerul Edi Iordănescu.

Mult a fost, puțin a rămas. Sâmbătă, de la 19:30, Tottenham o întâlnește pe Fulham, iar managerul Ange Postecoglou a anunțat deja că Radu Drăgușin va fi titular la Spurs. În premieră!

Iordănescu a anunțat lotul pentru amicalele din martie: ce se întâmplă cu Hagi și Moldovan
ROMÂNIA
Iordănescu a anunțat lotul pentru amicalele din martie: ce se întâmplă cu Hagi și Moldovan

Ange Postecoglou: „Radu a trebuit să aibă răbdare”

„Hai să eliminăm suspansul! Radu va juca titular. Radu a trebuit să aibă răbdare pentru a i se ivi șansa, Micky și Cristian fiind excepționali și având de jucat doar un meci pe săptămână.

Spun că s-a descurcat bine la ultima sa apariție. Cred că ne poate aduce ceva diferit”, a declarat Ange Postecoglou, managerul lui Spurs, la conferința de presă premergătoare meciului cu Fulham.

Impresarul Florin Manea: „Edi e mai fericit decât mine”

Impresarul Florin Manea a comentat la rându-i situația lui Drăgușin și a dezvăluit ce mesaj i-a trimis selecționerul Edward Iordănescu. „Edi e mai fericit decât mine. Așteptarea a fost normală într-un fel, dar și grea, și din punctul meu de vedere, și din al lui, pentru că era nerăbdător să joace, să își ajute echipa.

Dar cei din club ne-au comunicat că au încredere în el și că îi va veni rândul, iar eu nu m-am îndoit de treaba asta. Era un pic de presiune mediatică, și ce se scria prin România, și faptul că ne așteaptă un European.

Am primit un mesaj de la Edi, s-a interesat de situație și mă bucur și pentru el. Edi era puțin îngrijorat, chiar dacă la început credea că nu va juca în primele meciuri”, a dezvăluit Manea, citat de fanatik.

Florin Manea despre discuția pe care a avut-o cu Radu Drăgușin

El a mai povestit că, înaintea meciului cu Aston Villa, câștigat de Tottenham în deplasare, cu 4-0, a ieșit la masă împreună cu Radu: ”Am ieșit să mâncăm înainte de meciul ăsta, să îi iau pulsul un pic. Și era foarte ok, optimist. «Îmi vine rândul, mă pregătesc bine antrenament de antrenament». Parcă simțeam că se întâmplă ceva și că va juca acum cu Aston Villa”. Drăgușin a intrat atunci în locul lui Van de Ven, în minutul 49.

Selecționerul Edward Iordănescu l-a convocat pe Radu Drăgușin pentru amicalele cu Irlanda de Nord (22 martie) și Columbia (26 martie).

VIDEO. Iubita lui Radu Drăgușin, protagonista rubricii „Like&Share” la Euro GSP

Mai puteți citi:

Dezastru la un club din Superliga » Datorii uriașe acumulate și scandal-monstru: „Cel mai prost an din istorie”

După faptă și răsplată! Louis Munteanu, petrecere în club, pe manele, după „dubla” cu Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează