INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UDINESE - LAZIO 0-3

Radu risca să fie prins dopat! Medicul echipei i-a administrat o substanță interzisă: a fost scos urgent din lot

Ștefan Radu a pierdut un meci, dar a evitat un dezastru // FOTO Guliver/GettyImages
Ștefan Radu a pierdut un meci, dar a evitat un dezastru // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2016 00:00

Fundașul lui Lazio a fost scos din lot înaintea meciului de la Udine, după ce medicul echipei l-a tratat cu o cremă cu cortizon. Substanță interzisă.

Deși fusese anunțat titular cu Udinese, sâmbătă, Ștefan Radu n-a prins nici banca de rezerve la Lazio. Accidentare de ultimă oră? Nici vorbă. Cotidianul Il Tempo a dezvăluit ieri că a fost o decizie de ultim moment a antrenorului Simone Inzaghi, care a evitat astfel o posibilă suspendare a apărătorului în caz că era prins dopat!

Înțepat de o insectă

Radu dopat?! Cu doar câteva ore înaintea meciului, apărătorul în vârstă de 29 de ani a fost înțepat de o insectă și medicul echipei, Fabio Rodia, i-a aplicat o cremă cu cortizon. Ingredient aflat pe lista celor interzise!

Dacă juca, iar la final era oprit la controlul antidoping, ex-dinamovistul n-avea nicio șansă să scape, deoarece între administrarea unguentului și fluierul de start nu trecuse suficient timp pentru ca substanța interzisă să fie eliminată din organism. Situație în care Inzaghi n-a vrut să riște. 

2ani de suspendare risca Ștefan Radu dacă era prins dopat

244de meciuri, 5 goluri, are Radu la Lazio, pentru care joacă din 2008

13selecții a bifat ex-dinamovistul în naționala României, între 2006 și 2013

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează