INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Rangers i-a decis viitorul lui Ianis Hagi » Unde va evolua internaționalul român sezonul viitor

Ianis Hagi este împrumutat la Rangers de către Genk
Ianis Hagi este împrumutat la Rangers de către Genk

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 19:20

Rangers, echipa scoțiană la care este împrumutat Ianis Hagi (21 de ani) a decis să activeze clauza de cumpărare a internaționalului român.

Evoluțiile mijlocașului român în scurta perioadă de când a ajuns la Glasgow și până când pandemia de COVID-19 a pus stop fotbalului i-au impresionat pe oficialii echipei și pe antrenorul Steven Gerrard, astfel că fiul „Regelui” va rămâne pe „Ibrox” și în următoarea stagiune, informează hbvl.be.

Negocieri cu Genk

Conform sursei citate, Rangers a demarat negocierile cu Genk, echipa de care Ianis aparține, pentru ca acesta să fie cedat definitiv de către belgieni. Deși clauza de transfer setată pentru român este de 5 milioane de euro, înțelegerea s-ar putea parafa pentru bani mai puțini.

4.5 milioane de eurovalorează Ianis Hagi, conform Transfermarkt

3 goluri și 2 pase decisivea strâns românul în 12 apariții pentru Rangers

Campionatul din Scoția a ajuns la final

Deunăzi, oficialii fotbalului scoțian au luat decizia de a pune capăt sezonului în curs, suspendat din cauza pandemiei de COVID-19. Celtic, formația care avea 13 puncte avans în fruntea clasamentului, a fost declarată campioană, în timp ce Hearts a retrogradat.

Pentru Ianis și Rangers, care au încheiat stagiunea pe poziția secundă, în acest sezon mai rămâne doar Europa League, competiție în care formația scoțiană a ajuns în faza optimilor. În tur, Rangers pierdea în fața lui Bayer Leverkusen pe teren propriu, scor 1-3.

VIDEO. Aliuță despre Ianis Hagi: „Timpul o să le rezolve pe toate”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Nicolae Stanciu și toată echipa Slaviei Praga, la izolare » Au un caz pozitiv

Claudiu Keșeru a vorbit despre cea mai dificilă perioadă a carierei: „Am plâns multe nopți în cantonament”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează