Comentarii (25)

shynetm  •  21 Februarie 2020, 08:27
Postat de George Adrian Popescu pe 21 Februarie 2020, 07:46

Cum reusim sa nastem atata rautate in noi? De unde aceasta placere de a terfeli totul? Si de ce mintea mea cauta raspuns tot in comportamentul ziaristilor, mereu neprincipiali?

Lipsa de educatie, neputinta, invidie... romanul Ion, varianta moderna. Caracterul este ultimul in sistemul de valori, banul e pe primul loc. Si atunci ce pretentii sa avem?

red47army  •  21 Februarie 2020, 11:43

Eu nu inteleg in general hate-ul aruncat asupra jucatorilor romani, in special catre Ianis,Marin si Radu. Se bucurau multi pe aici ca Radu nu mai apara, ca Marin e rezerva si ca Ianis e tras pe linie moarta la Genk. Parerea mea este urmatoarea, in vreme ce altii iau drumul camilelor si se irosesc prin Turcia, in astia 3 pusti inclusiv Puscas ne stau bazele pentru viitoarea nationala. Ajax a oferit degeaba 12 milioane de euro pentru Marin? Inseamna ca au vazut ceva in el, doar ca acolo la Ajax trebuie sa intri si sa dai meci de meci 2-3 goluri ca altfel nu-mi explic de ce nu primeste sanse. Nu poti sa il bagi 2-3 meciuri si sa il scoti din echipa. Radu e tras pe linie moarta de niste interese obscure, Puscas joaca la o echipa slaba din Championship care nu-l pune in evidenta, dar pe Genk nu o inteleg in ceea ce il priveste pe Hagi. Uitandu-ma pe cifrele lui de la Genk raportat la cate minute a jucat, are niste cifre excelente. De ce era tinut pe banca? De ce sunt promovati norvegienii astia adusi pe sume mai mici? Intamplator m-am uitat la cateva meciuri ale lui Genk si am vazut o echipa de pluton fara nici o idee de joc cu jucatori fara sclipire. Momentan Hagi si-a gasit echilibrul datorita increderi lui Gerard, si ar fi super tembel daca la sfarsit de imprumut ar mai juca la Genk.

fabius_2014  •  21 Februarie 2020, 10:12

Felicitari Ianake ! Cred ca a fost cel mai bun meci facut de Ianis . Nu este cazul sa facem sarbatoare, este doar un meci. Daca un meci bun inseamna o palma pe obrazul haterilor, atunci toate meciurile fara realizari si cu greseli inseamna zeci de palme pe obrazul aplaudacilor ? Pastrati-va echilibrul, cand omul joaca bine laudati-l, cand joaca prost criticati-l.

shynetm  •  21 Februarie 2020, 08:32

Le-a dat o palma peste fata tuturor frustratilor care nu au facut nimic pentru Romania si nu au facut nimic cu viata lor in general. Hagi le-a dat o palma x2. Felicitari si nu pierde caracterul tatalui, este foarte important sa nu fii crescut precum acesti postaci parveniti.

Ion Ion  •  21 Februarie 2020, 07:46
Postat de klauz pe 21 Februarie 2020, 07:41

Penibil tac-su in tribuna. Ce jocuri marsave face acest Gica, care a mers sa puna presiune pe Gerard, un slabanog si om de paie ca antrenor, fara anvergura si curaj, calcat in picioare de talentul histrionic de balta al rejjeului de mucava. ***... Degeaba Gica, nimeni nu-ti mai cumpara marfa, s-au prins ca e proasta. Nici in play-off nu mai ajungi, actrito!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pol1tehnicaiasi  •  21 Februarie 2020, 07:46

Da ma, iti dai seama...la "marea" echipa din Glasgow :)))))))))))

George Adrian Popescu  •  21 Februarie 2020, 07:46

Cum reusim sa nastem atata rautate in noi? De unde aceasta placere de a terfeli totul? Si de ce mintea mea cauta raspuns tot in comportamentul ziaristilor, mereu neprincipiali?

vishnu  •  21 Februarie 2020, 03:37

Astia de la Braga nu sunt aia de i-au eliminat Pandurii din cupele europene?

setrannn  •  21 Februarie 2020, 00:24

Felicitari Ianis! Sunt curios ce mai au de zis cei care ii contesta calitatile baiatului acesta minunat!

Paul Gaitan  •  21 Februarie 2020, 00:15

Felicitări Ianis! Un meci excelent. Doua goluri cu ambele picioare, 3 pase pe care scria "gol" dar din păcate nefructificate, deposedari... Mult succes în continuare! Sper sa o ții tot asa mai băiatule! ????

  • 1
  • 2
  • 3

Comentează