STRANIERI  ·  SCOȚIA

RANGERS // Ianis Hagi, pus sub lupă de jurnaliștii scoțieni: „Sunt unii ca Ronaldo, care muncesc atât de religios, și sunt alții ca Ianis”

Marti, 04 Februarie, 20:16

Ianis Hagi (21 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Glasgow Rangers, este cel mai în vogă personaj din fotbalul scoțian. 

Ianis, împrumutat de Rangers de la Genk în această iarnă, are parte doar de comentarii pozitive în Scoția. Ultimul vine din partea jurnalistului Jordan Campbell de la publicația „The Athletic”.

Ianis Hagi, primit cu optimism în Scoția

„Există o mulțime de fotbaliști care joacă doar cu un picior și aleargă în jurul mingii de parcă ar fi Roger Federer pregătindu-și forehand-ul. E cazul lui Arjen Robben. Nici nu are nevoie de mai mult. Sunt și alții, precum Cristiano Ronaldo, care muncesc atât de religios pentru a-și îmbunătăți piciorul lor slab, încât devine funcțional în mod robotizat.

Apoi sunt cei ca Ianis Hagi. Dacă ar fi să-i tai picioarele și să le amesteci într-o cutie, iar apoi dacă le montezi la loc, e foarte probabil să ai două picioare identice. E imposibil să îți dai seama care a piciorul de bază”, a scris Jordan Campbell. 

Vezi și:Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (16)

Muzzi Ciprian  •  05 Februarie 2020, 06:10
Postat de Daniel Irimescu pe 05 Februarie 2020, 03:38

Ba demagogule ,! Mi ar fi placut va Romania dupa 31 de ani de Capitalism sa arata altfel. Sa aibe autostrazi de la nord lz sud xe la EST l vest. Sa construiti in nou litoral, o noua centrala atomica, in nou bicaz, Mike de hkxrcentrale. Mii de filme de calitate. Educatia sa syraluceasca. Nationala de fotbal sa joace o finala de campionat mondial. Sa termine olimpiada in primele 15 etc.. demahogule

nea Irimescule, dar limba romana ce ti-a facut, bre? cu ce ti-a gresit? ca vad ca i-o tragi la greu in fiecare comentariu! a-propos,sti ce inseamna demagog?

amicu  •  05 Februarie 2020, 05:43

Dacă Jordan cambel este și el un fel de.mironica, nici nu mă miră că nu știe fotbal.

lake1001  •  05 Februarie 2020, 04:03

Mai are lumea copii, si unii chiar sunt fotbalişti....dar ăsta tată, are două perechi de piciore.

Vezi toate comentariile (16)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1