INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  „16-IMI”, RETUR

RANGERS. Ianis Hagi, lăudat în Scoția! » Reacția românului după o victorie clară

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2021 11:49 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 12:37

Ianis Hagi nu a înscris, nu a pasat decisiv, dar a influențat jocul lui Rangers în victoria 5-2 cu Antwerp. „Cel mai bun joc pentru trioul ofensiv”, crede Steven Gerrard.

Pentru Rangers, acesta este sezonul renașterii. Cu Steven Gerrard manager și cu Ianis Hagi parte importantă din echipă.

După zece ani, va cuceri din nou titlul în Scoția, al 55-lea (are 18 puncte avans față de Celtic), fiind neînvinsă în 30 de etape (26 de victorii, 4 egaluri). Și are un traseu aproape perfect în Europa League, cu nouă succese și două remize. A pierdut o singură dată în actuala stagiune, 2-3 cu St. Mirren, în „sferturile” Cupei Ligii, pe 16 decembrie.

Ianis Hagi, lăudat de antrenor și de coechipieri

Joi seară, la 5-2 cu Antwerp (9-5 tur-retur), Hagi s-a remarcat pe un teren îngrozitor.

„Sprijinul lui Hagi și Kent pentru Morelos a fost de nivel înalt. Cel mai bun joc din acest sezon pentru trioul ofensiv”, e mulțumit Gerrard, în timp ce Kent spune: „Cu Ianis și Morelos, avem mereu șanse de gol. Am fost necruțători”. Și Hagi evidențiază legătura foarte bună pe care o are cu Kent și Morelos. „Cei trei din față”, a postat el pe Twitter, lângă o poză cu ei sărbătorind încă un gol împotriva flamanzilor pe „Ibrox”.

Ianis Hagi apreciat de presa din Scoția: „Inteligent, dar prea multe greșeli la ultima minge”

Cei mai mulți jurnaliști scoțieni l-au apreciat și pentru confruntarea cu Antwerp. „Hagi creează mereu mici spații în zonele de atac”, scrie Daily Record, în timp ce The Herald observă că „Ianis a părut periculos la fiecare atingere de balon”. Potrivit The Scotsman, „a jucat un rol subtil, punându-și colegii în valoare. Le-a deschis spații și le-a oferit mingi bune. Pasă superbă la cea de-a treia reușită. E visul oricărui coechipier”.

The Scottish Sun aștepta însă mai mult: „Un jucător atât de inteligent, un atu real al lui Rangers în asemenea seri. Permanent în zona de foc, totuși, a greșit de prea multe ori ultima minge”. 

Notele lui Ianis Hagi în presa scoțiană

  • 8 în The Scotsman
  • 7 în Daily Record
  • 7 în The Herald
  • 6 în The Scottish Sun

6 goluri și 11 assisturia reușit Ianis Hagi în acest sezon la Rangers în toate competițiile (35 de meciuri)

15 meciuri la rând fără înfrângereare Rangers în acest moment (13 victorii, două egaluri)

35 de succeseau adunat albaștrii în actualul sezon în toate competițiile (6 remize, un eșec)

Vasile Maftei, despre Ianis Hagi: „Dacă nu-l chema Hagi, era un jucător mult mai bun!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO. Dan Petrescu, despre Denis Alibec: „L-am antrenat un meci și s-a rupt! V-am spus deja ce cred despre el”

Mircea Lucescu a răbufnit după calificarea în „optimi”: „De ce mă întrebați asta? Hai să vorbim despre noi!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
polistul68
polistul68  •  26 Februarie 2021, 21:25
Postat de Santa Vasile pe 26 Februarie 2021, 16:05

Raman la parerea ca hagi nu este agreat de echipa. Din aceasta cauza realizrile sunt diminuate. Eu cred ca el stie acest lucru si incearca sa-l mascheze. Este inteligent ce face dar pe termen lung dauneaza. Cred ca trebuie sa plece cat mai repede la o echipa care-l doreste ,pentru a fi pus in valoare mai bine.....numai asa poate exploda.....succes Ianis esti valoros si inteligent....

Ai dreptate...de aceea nu are nici o reusita personala..sti vreo faza facuta de Ianis...vre-un sut bun, vre-un dribling in careu...ceva ? In ultimul perci, a dat pe langa poarta din 5m...haide sa vedem realitatea, nu sa gasim scuze..daca Ianis mai castiga la forta si determinare, poate juca mai sus..deocamdata, joaca la Ranegers, in celebrul campionat al Scotiei.

142355946297354
Santa Vasile  •  26 Februarie 2021, 16:05

Raman la parerea ca hagi nu este agreat de echipa. Din aceasta cauza realizrile sunt diminuate. Eu cred ca el stie acest lucru si incearca sa-l mascheze. Este inteligent ce face dar pe termen lung dauneaza. Cred ca trebuie sa plece cat mai repede la o echipa care-l doreste ,pentru a fi pus in valoare mai bine.....numai asa poate exploda.....succes Ianis esti valoros si inteligent....

dobrin
dobrin  •  26 Februarie 2021, 15:00

Un Mare Fiu al Regelui, jucând / Cu flacăra celei mai mari iubiri / Golgheter, patriot vestit / Şi Căpitan al românescului destin / E Ianis Hagi Omul / Al cărui şut spre poartă e sublim!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează