INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PLECARE

Răzvan Lucescu a împărțit oamenii de fotbal în două » Declarație surprinzătoare: „Fotbalul din Arabia e peste cel din Grecia. România nici nu intră în discuție!”

Răzvan Lucescu a cucerit eventul alături de PAOK în sezonul trecut
Răzvan Lucescu a cucerit eventul alături de PAOK în sezonul trecut

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 11:58

Răzvan Lucescu (50 de ani) a plecat de la PAOK Salonic pentru o experiență în Arabia Saudită, la Al Hilal, mutarea împărțind efectiv lumea fotbalului românesc în două.

Dacă unele voci susțin că plecarea în Arabia reprezintă un pas înapoi în carieră, alte personaje implicate în fotbal concluzionează că noua aventură a lui Răzvan Lucescu e una demnă de luat în serios.

Daniel Isăilă, antrenorul lui Al-Hazem, echipa pe care a preluat-o toamna trecută, după despărțirea de naționala U21, laudă venirea lui Răzvan în Arabia: „Fotbalul de aici e peste cel din Grecia. România nici nu intră în această discuție”, a spus Isăilă la TV Digi Sport. 

De aceeași părere cu Isăilă a fost și Mircea Lucescu, tatăl lui Răzvan: „E o decizie absolut normală. E un pas înainte, nu un pas înapoi”.

Vezi și: Mircea Lucescu nu e surprins de plecarea lui Răzvan Lucescu de la PAOK la Al Hilal: „E un pas înainte, nu unul înapoi”

OPINIE GSP Adio, performanță! Răzvan Lucescu se retrage din fotbalul profesionist: de ce ne-ar mai păsa?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
bizantinul
bizantinul  •  30 Iunie 2019, 17:42

E o alegere bizara. Daca ne luam dupa banii vanturati in Arabia atunci da, fotbalul de acolo pare mai bun. Daca ne luam dupa rezultate, nu prea, nici macar in Asia, unde echipe din Japonia, Coreea de Sud si mai nou China par sa faca legea. Se pare ca s-a dus pentru bani, ceea ce pentru mine e iarasi ciudat. Daca pentru un fotbalist e de inteles data fiind relativ scurta viata ca profesionist, la un antrenor e discutabil. Antrenorii pot profesa pana la pensie, uneori chiar mai mult, si Razvan nu e un antrenor care ar putea sa zica ca e slab platit sau ca nu are oferte.

romeverest
romeverest  •  30 Iunie 2019, 16:12

Ce sa zica ai ei ?? Trebuia intrun fel explicata si aceasta stranie alegere !! Cine naiba este interesat in Europa de fotbalul din Arabia Saudita ?? Ce mari rezultatre internationale a obtinut fotbalul arab ??

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Iunie 2019, 14:54

la camile este cel mai slab fotbal din lume ...sa joce cu o echipa din Ro ...cu Gaz metan ...sa vada ce valoare are al Hilal ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează