INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu joacă finala Cupei Greciei în străinătate » Și București este pe listă: AEK Atena – PAOK Salonic s-ar putea disputa pe Arena Națională!

Răzvan Lucescu ar putea disputa în România finala Cupei Greciei
Răzvan Lucescu ar putea disputa în România finala Cupei Greciei

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 18:29 / Actualizat luni, 08 mai 2023 20:26

Federația din Atena a contactat mai multe foruri europene pentru a găsi un loc pentru finala Cupei Greciei, AEK Atena - PAOK Salonic. Și Bucureștiul e pe listă, cu Arena Națională, însă, cel mai probabil, alegerea va fi Albania.

Finala Cupei Greciei din acest sezon nu se va juca în țară. Federația de la Atena nu a reușit să găsească o arenă în afara capitalei, după ce varianta cu Panthessaliko Stadium din Volos, care trebuia să găzduiască pe 24 mai partida dintre AEK Atena și PAOK, a căzut. 

Grecii au început să caute prin vecini un oraș capabil să organizeze meciul pentru trofeu și au făcut o listă cu mai multe soluții. Prima a căzut de pe listă Nicosia, pentru că federația a informat că poliția cipriotă nu a dat un aviz pozitiv, neputând asigura securitatea fanilor.

Răzvan Lucescu, înfrângere dură în Grecia » PAOK Salonic, umilită de AEK Atena
GRECIA
Răzvan Lucescu, înfrângere dură în Grecia » PAOK Salonic, umilită de AEK Atena

La Tirana este și un concert

Există și perspectiva ca finala să se dispute pe Arena Națională din București, dacă discuțiile cu oficialii FRF vor da un rezultat pozitiv în zilele următoare, dar și dacă și stadionul va fi disponibil pentru evenimente sportive la acea dată. 

Surse din presa elenă, respectiv postul de radio Sport-FM, a lansat informația că federația albaneză și-ar fi dat acordul ca jocul să aibă loc la Tirana, doar că în oraș vor fi unele probleme din cauza organizării simultane a unui concert al unei vedete locale și mai trebuie obținută și aprobarea poliției albaneze.

Pericol de conflicte cu sârbii!

Comitetul Executiv al federației grece (EPO) a mai luat în calcul și Belgrad, dar autoritățile se tem că vor apărea conflicte violente pe străzi între fanii sârbi și cei greci ai lui AEK și PAOK, recunoscuți pentru pericolul care îl reprezintă. 

Presa elenă se așteaptă ca decizia finală să fie luată după această săptămână de consultări, nefiind exclus ca finala Cupei Greciei să se dispute în capitala României.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Fiica ta o să dispară” » Alderweireld a publicat mesajele înfiorătoare primite după derby: „E prea mult, există limite!”

Genoa mai vrea un român! Italienii urmăresc un goalkeeper din Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rumunek
rumunek  •  09 Mai 2023, 10:32

Să încerce la Istanbul, au ăia vreo 4 stadioane noi, frumoase și îi așteaptă cu brațele deschise. Dacă ar juca aici ar trebui să dubleze masa presei, la câți ciorbari ar veni cu acreditare, că potecă până la Salonic vara au tot făcut. Exact asta lipsea din acest ghiveci de oraș, greci care să se bată între ei la un meci de fotbal.

cirus11
cirus11  •  08 Mai 2023, 22:58

Oho, ar fi frumos sa vina la Bucuresti

Vezi toate comentariile (2)
Comentează