INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

VIDEO EXCLUSIV Răzvan Lucescu și-a decis viitorul pe termen scurt: „Asta mi-am propus”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 10:15 / Actualizat marti, 23 martie 2021 10:56

Răzvan Lucescu (52 de ani) a fost prezent azi la GSP LIVE și a vorbit despre viitorul său.

După ce presa internațională a scris că este pe lista lui Fenerbahce sau AEK Atena, Răzvan Lucescu, liber după plecarea de la Al Hilal, a spus că nu se grăbește în a-și alege viitoarea echipă și că până la finalul acestui sezon nu va accepta nicio ofertă.

VIDEO Răzvan Lucescu dezvăluie ce planuri are pe termen scurt

„Nu au fost discuții în mod direct, dar nu aș vrea să vorbim despre asta. Mi-am propus să nu discut despre astfel de situații și nici să mă promovez. Mie îmi plac chestiile concrete. 

Acum, eu sunt liber. Am obținut lucruri extraordinare. E normal ca atunci când o echipă se află în dificultate să apară numele meu. O să vedem. Aș fi putut să merg de acum să antrenez, dar prefer să aștept până la vară. Mi-am propus asta.

E complicat ca, intrând acum, să pot avea un control asupra echipei. Și la nivel psihologic e afectată. Așa că mi-am spus să evit o astfel de situație. Bine, există și oportunități pe care nu trebuie să le scap și să risc. Dar trebuie să vină.

Sunt antrenor și nu știu ce se va întâmpla. Pot să spun ceva acum și să apară o conjunctură diferită. Nu vreau să nu vorbesc despre lucruri care nu sunt concrete. ”, a spus Răzvan Lucescu la GSP LIVE.

Fără să ezit, spun că PAOK este clubul meu de suflet
 – Răzvan Lucescu

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cosmin Contra, la un pas să bată palma cu noua echipă: „Va avea rezultate ca înainte de perioada Dinamo”

Daniel Isăilă, formidabil în Emirate! Aproape de o mare performanță la clubul ministrului de Interne, fratele patronului lui Man. City!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ciuke
ciuke  •  23 Martie 2021, 13:03

Ce nu reiese din comentariul tau, unde va ajunge Razvan Lucescu? Eu am spus ca nu va ajunge in Grecia si am mentionat 3 posibile destinatii la care mai adaug una, Rusia. N-am spus ca nu este un antrenor bun, dar nu-si prea lasa loc de "Buna ziua"

digiserv.ro
digiserv.ro  •  23 Martie 2021, 12:43
Postat de ciuke pe 23 Martie 2021, 12:00

Patronul celor de la PAOK sigur nu te mai cheama la echipa. La alte echipe tari din Grecia e putin probabil. Esti un tip conflictual, leit taica-tu, si grecii nu-i uita pe cei care i-au jignit. Poate Turcia, poate in Golf, ...sau in Romania

Patronul celor de la PAOK este un *** si fara sa aiba un antrenor care sa il lase sa lucreze cum l-a lasat pe Razvan nu va mai lua titlul decat la fel cum a luat ultima data, adica peste 24 de ani... De cand a plecat Razvan PAOK are probleme si la locul 2... Pana la urma celor de la Al Hilal le-a adus trofeul pe care il doreau din toata fiinta lor: AFC Champions League pe care nu o mai cucerisera de 19 ani cu toata ca sunt cea mai importanta si cea mai bogata echipa din acea zona a lumii...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuke
ciuke  •  23 Martie 2021, 12:00

Patronul celor de la PAOK sigur nu te mai cheama la echipa. La alte echipe tari din Grecia e putin probabil. Esti un tip conflictual, leit taica-tu, si grecii nu-i uita pe cei care i-au jignit. Poate Turcia, poate in Golf, ...sau in Romania

Vezi toate comentariile (3)
Comentează