INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu impresionează și în afara Greciei: echipa care l-a pus pe lista scurtă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 11:31

Răzvan Lucescu (49 de ani) e lider în Grecia și e foarte aproape să ia titlul de campion cu PAOK Salonic, după o pauză de 34 de ani. Performanțele românului i-au impresionat și pe turci.

Beșiktaș ar vrea să-l aducă pe Răzvan Lucescu la Istanbul, după ce actualul antrenor, Senol Guneș, a devenit favorit să ocupe postul de selecționer al Turciei în locul lui Mircea Lucescu, anunță jurnaliștii turci de la Superhaber.

Totuși, sunt șanse mici ca turcii să reușească să-l convingă pe Lucescu jr, având în vedere că antrenorul e în relații excelente cu patronul lui PAOK, are stabilitate și perspectiva unui sezon de Champions League.

Proaspăt demisul Mircea Lucescu (73 de ani) a fost și el o variantă pentru Beșiktaș, scria presa turcă săptămâna trecută. El a mai antrenat echipa în perioada 2002-2004 și a câștigat un titlu.

Orice antrenor ar veni acum pe banca lui Beșiktaș ar avea o misiune dificilă. Echipa e pe locul 3 în Turcia, la 9 puncte de liderul Istanbul Basaksehir.

2 titluri are PAOK în palmares, în 1976 și 1985

196.000.000 €4 victorii, 6 remize și 7 înfrângeri a bifat Mircea Lucescu pe banca Turciei, având un golaveraj de 17-25

Vezi și:

VIDEO Răzvan Lucescu, prima reacție după ce Mircea Lucescu a fost demis de naționala Turciei: „Aseară am vorbit la telefon și mi-a explicat tot”GALERIE FOTO Adrian Petre se laudă cu una dintre cele mai sexy iubite de fotbalist din România!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează